"Du är väl singel?"

Bästa webcamen?! -Nej.

 

Hei, bjuder på en småful cambild för jag är så sjukt lat att jag inte orkar ta fram min fina 400D. Hade en ohnej, hemsk upplevelse på bussen idag. Som vanligt var det tjockt med folk och en äldre man satte sig bredvid mig, han börjar små prata, tror att jag är 20 och går på universitet eller jobbar, han tror att jag är fattig (?) eller att jag bor ensam med min mamma och därför har svårt med pengarna till körkortet... Han maler på och frågar en massor och börjar tala om en det ena en det andra, så säger han "Vad ska du köpa för bil då?" och jag svarar att jag inte vet och att jag lika gärna kan låna mamma eller pappas eftersom det blir billigare, då skrattar han och säger "skaffa dig en karl med bil, hehehhe, du är väl singel, jag har precis köpt ny bil"... Bör tilläggas att han innan dess sa att jag borde skaffa mig en pojkvän som har haft körkort i fem år som jag kan övningsköra med.

 

24 brukade vara safe and sound... Nu undrar jag.

 


Franmark


Äckel öga... Har inte någon ny bild så fick leta lite i arkivet av bilder och fann denna.

Hade myskväll med Martin igår, vi tittade på Toy Story 3, Simpsons och mös, hade inte träffats på hela veckan. Komiskt att vi inte kommer träffas på hela två veckor nu heller, men men. Iaf, vaknade upp hos honom, sedan kom mor min och plockade upp mig, övninskörde, hämtade grejer, handlade och tvättade bil. Kom hem, hade missat första halvleken av Sverige - Spanien, men fick se andra.... förlust, 24-23 :(

Nu spelar Frankrike - Danmark  sin guldmatch och jag ska skriva klart franskan till imorgon.

Ciao

Tillägg: Bilden är oredigerad och jag är klar med franska!

Det var bättre förr


Såg bilden och insåg att jag vill tillbaka till Usa. Semester? Ja, tack.


Fick sluta tidigt idag! Redan innan lunch, men var social och gick hem efteråt. Dock sitter jag nu med min franska uppsats som går sisådär, vet inte vad jag ska ha med för fakta, plus att det inte finns så mycket mer att ta med, men jaja...
Hade dessutom varit mysigt att ta sig en sväng på stan, Hindersmässa och grejer. Fast nä, Im lazyyy.

Måste även påpeka att Trolltider spelas i bakgrunden! Att julkalendrar var så sjuuukt mycket bättre förr, helt otroligt. Tänk på alla som har varit Albert och Herbert, Greveholm, Trolltider, Teskedsgumman och massor med flera.. Vad är det nu? Skägget i Brevlådan, En Decemberdröm och andra konstigheter. Förr var det iaf underhållning för hela familjen, nu gör de dem ju bara konstiga och för småttingar. Ogilla. 

Au revoir  

Update 19.06:
Min kväll är gjord om Sverige vinner! Bästa fredagskvällen på länge, spenderas i soffan hos far min framför TVn. Sverige-Frankrike. Vi ligger dock under just nu.. Men vad tusan, tiden är inte slut och Ekdal och Carlén är våra räddare, det kanske går vägen. *Hållertummarna*


Error, error, no picture found

Hemma hos pappa igen, och jag hade verkligen glömt bort hur sjukt dålig/seg/ofunktionell min dator är... Men vad gör det när jag endast ska stirra på ett Word dokument och skriva ner kemiska formulas och annat gottigt. Btw, om det är någon som känner till formulan för sirap får han eller hon gärna dela med sig! :)

Ska ta mig en till liten oval hårig brun mumsbit aka kiwi från köket, vitaminer! Det blir topnoch tillsammans med labbrapporten :)

Wish me luck,


Update 21.02:
Det blev en kiwi till som kvällsmat. Mums... Ja, nog har det blivit en nyttig dag med flingor+frukt, grönsakssoppa och 3 kiwi. Anyways, det var inte det jag skulle skriva om... Proffs på excel sökes!? Eller proffs och proffs, någon som behärskar program helvetet och kan hjälpa mig med mitt diagram! Snälla?!

Körkortsboken är min bibel



Körkortsboken är min heliga bok, koranen, bibeln, thoran, you name it! Jag ska bli ett med den! Har suttit och sträckläst halva tillsammans med min fina gula marketing pen, och gjort fina sträck. Taggar körkort!
Åh, alltså snälla. Förlåt men de jeansen är ganska söta. Skulle inte vara fy skam med ett par sådanna!
Tjarrå!

Varmare strumpor hade inte varit fel..




Hemma från skolan, bussen kom försent som vanligt och chauffören kunde inte köra for schizzzzles. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina kära böcker och göra mina läxor så att jag endast kan koncentrera mig på hanbollen ikväll :)

Yes, jag bjuder på en avlång giraffbild på mina kläder. Mitt lilla huvud ville inte fastna på bild. Dock må jag säga att "my socks are better than yours".

Off I go, ciao.


Update 22.32:
Har pluggat noll körteori men varit tvungen att göra internet tester! Hell yeah, jag suger. Underkänt i alla tre hittills, dock har jag 48/70, 49/70 och 50/70 utan att plugga. Så ska banne mig ta mig i kragen och läsa i min kära körkortsbok.
Helgen<3bil. Ovärd uppdatering, men det var ett tag sedan jag gjorde en, hehe.

Skola, plugg och träning. Vadå trötta ögon?

 

Bloggen suger klubba. Att det ska vara så förbannat svårt att få till bilderna som man vill ha dem. Apblogg helt enkelt.....    

Chokladbollar med pärlsocker och strössel


Min syster var snäll och kladdade ihop chokladbollar, mumma. Fast nu är magen min bloated och jag mår illa av för mycket socker. Tur att det är helg och därmed okej att äta sådant där sliskigt och fettigt, även känt som godsaker. Treats my friend.

Det låter falskt

Stör mig just nu massor på min systers (äckliga) tuggummituggande :( plus att jag fick panik när jag upptäckte att länken till mina beloved jeans inte alls fungerade längre...
Igår blev det i vilket fall bio med Martin, Due Date... Ja, det var åtminstonde inte jag som valde film!


ohyes, jag är en tönt.


m'kay

Pacos igår med far, Helena, syster och Martin. Go for the usual, Taco tubs all the way.

Vill leka med min kamera<3 men neh, måste läsa klart engelskan först... Suck, den är okej, men lång. Läser jag nu kommer jag hinna go crazy med kameran.


New Zealand



Mumsat kiwi skalad med en potatisskalare tillsammans med min mattebok. Funderar på att göra franskan, men har varit så otroligt effektiv hela dagen, så ska kanske vila några minuter i alla fall ;3. 
Ovärt inlägg, men alla mina andra blir så jävla långa, känns som en extrem överdrift helt enkelt. 
Ciao

 

 


Come closer

Slutade skoldagen med HL biologi idag, vi tog blodprov!! Hehe, vi hade ingen aning om att vi skulle ha labb och så kommer vi dit och våran lärare säger "Jo, jag ville inte berätta om labbet igår, ville inte skrämma iväg er" heh, ja.. Sticka hål, blanda blod med olika grejer för att se vilken blodtyp man har, nice. Jag fick även bekräftat att jag har sjukt dålig blodcirkulation, var tvungen att sticka två gånger eftersom det inte kom något blod. Menmen. Jag är troligtvis (enligt skoltestet) B-, vilket just nu är väldigt udda då min mor tror att hon är A+ och pappa säger att han är 0+, alltså tekniskt omöjligt?

Nu har jag gjort mer än hälften av matten och ska snart göra franska orden innan jag drar iväg till Eyra för att springa ute med flickorna. Det kommer vara glashalt och iskallt. Men, antar att jag behöver träning för att kunna koncentrera mig.

Åhjustdet! Ska även chilla med mitt makroobjektiv nu, peace.


Im no superman

Hemma från skolan, nice. Började kl. 8.00 som vanligt  med engelska och sedan blev det lite kemi, CAS, lunch, kemi, biologi och tillslut mysmöte i Stjärnparadsrummet. Strukturerat möte? Nej, men en sisådär 35 min tog det i varje fall, hehe. Fick dessutom veta att det sitter en bild på mig i rummet, det var ju lite småpinsamt, fast ja, jag kan skylla på att den är gammal :)
Nu ska jag skriva my wonderful English Written Task *gråter lite*...

Hihi, om inte jag varit så sjukt snäll hade jag facerapeat Martin eftersom han inte kan logga inte kan logga ut från facebook.. Men samvetet tog överhanden...

Åh. Jag vill ha dessa jeans (A) --> http://www.cheapmonday.com/collections/collection-aw-2010/jeans/tight/tight-blue-acid/0/



Bildbevis


Filkväll utan film

Hemma från Elvira. Traditionell filmkväll skulle det vara, dock tvivlar jag på att vi kan kalla det filmkväll. Vi hade visserligen hyrt 6filmer plus att andra människor hade med sig massor av andra/egna filmer. Inte nog med det kollade vi endast på tre filmer (?). Vi började med Piranhas 3D som var ytterst suspekt och vääääldigt dåligt gjord, men den var rolig, sen kollade vi på Instängd (tror jag), ettan, den var sisådär. Efter det spelade vi varulv och satt och snackade skit, tillslut satte vi på ännu en film (som jag somnade till) Rec, dok skulle jag vilja se hela. Ja, så har väl sovit mellan 05.30-10.30 (yy'. Now it's time for homework.

Bilder will come. Senare.

Howdie.

SpAm

Hade sovmorgon i morse (hjärta). Otroligt skönt, dock gick jag upp åtta för att fixa lite icing till mina regnbågsmuffins som skulle bjudas på på klasstimmen. Först gick det åt helvete, men på något vis lyckades jag få till den, blev lite fina foton som kommer komma upp. Efter det skola, med två riktiga lektioner och fika. Sprang till bussen med Niklas och vi satt och diskuterade skola hela vägen hem (yes, neeerds). Kom hem och läste Brott och Straff, somnade.... Vaknade när mor och systeryster kom hem (16.15) och insåg att min träning börjar om en halvtimme!? Bytte om och övninskörde dit, där det blev spel med killarna.

Nu har jag lekt som tusan med mormors macroobjektiv! Ihhh. Det är roligt som tusan. Så det här inlägget kommer vara bildspam! :D




'ello

Skola, körlektion och busstrubbel idag! Nice.
Vaknade, fick skjuts till skolan, hade franska (kl.8), inga lektioner, lunchade med älsk på BK (yes, tjooockisar), tillbaka till skolan för matte, helt inne i matten så glömmer bort att jag har körlektion, läraren ringer, springer dit på fem minuter, kör (får beröm), tillbaka till skolan, ekonomi till fem, bussen.. Bussen skulle komma 17.13 efter många minuter stod det 13.28. Då sket jag i min nummer 24 och tog en ful röd buss med nummer 5 på. Där satt en konstig gubbe och tittade (yes, det syns i fönstret när det är mörkt ute och ljust i bussen). Min dag!

Okej, igår var det middag och bakning också. Det var hur mysigt som helst och vi gick alla upp minst 3kg då vi åt förrätt (kräfttoast), huvudrätt (oxfilé, b-sås heh kan inte stava, frites), efterrätt (glass eller crème brulée). Mums. Efter det gick vi till Behrn hotell en stund och tillslut hem. Vid halv tolv låg jag i sängen med Martin. Dead i morse, indeed.

Bilder från gårdagen kommer here.



Regnbågsmuffins

Har nyss bakat klart lite regnbågsmuffins tills på fredag. Mumma. Smeten smakade super, hehe. Men det tog tid och var kladdigt överallt. Inte nog med att mina muffins blev awesome, utan jag har även ägt Martin på Football game (mini bordsspel), det blev 5-1 heheh. Nu sitter systeryster och han och spelar, eller snurrar på gubbarna iaf och det låter som in i helskotta.

Snart ska vi fara med bussen in till stan för att sedan fira mormor på restaurang. Laddar upp bilder senare, ha det!

502 Bad Gateway

Jag har verkligen noll självdisciplin.

-

Ohyes, måste verkligen lägga över bilder från hårddisken eller eventuellet ta mig ut och fotografera lite så att jag utökar min samling av bilder till blogg och andra uppvisningssiter.
I vilket fall som helst slutade jag klockan 17,00 med biologi (började åtta), touch luck må jag säga. Nej, dagarna är långa och sena, men så är det. Dessutom ska jag idag försöka skriva åtminstonde en engelska uppsats eftersom jag imorgon ska ut och fira min kära mormor på restaurang. Inte nog med det måste jag ta med mig fika på fredag till skolan, hembakat ska det vara, och alla har beställt regnbågsmuffins. Det kommer liksom ta halvt forever att baka dem.. Men it's fun och de blir söta.

Howdy

+

Har massor med problem med en matte uppgift nu, väldigt frustrerande att mitt svar är EXAKT fyra gånger mindre än svaret i boken, helt klart bäst. Jaja, som underförstått var det första dagen i skolan (like-not), men vad gör man inte, är egentligen bara 2 riktiga terminer kvar nu (like!). Fast jag är otroligt ledsen att den enda dagen jag slutar tidigt, onsdagar, kommer Broadley troligtvis ta ifrån mig och sätta ekonomi där från 15,30-16,30 die. Okej, ska göra läxor nu, kanske update senare.
Tchüss.

Update 22.48:
Ny duschad och ren, mums. Träningen var okej, känner sisådär i halsen och känns som jag har en dålig kondis, men annars var det roligt. Match med killarna igen också, hehe, gjorde mål från högerkanten (nice). Fast mina axlar sugertumme fortfarande :(
Och matten lika så, suck. Hehe, jag fattar inte uppgiften? Hur svårt kan det vara? Jo, hittar man inte ens svaret på google är det någonting sjuuukligt fel, google har everything.
Back till matten min kärlek och passion<3
I lajk Mondays!



Så nära slutet

Gissa vem som har varit tjockis hela lovet!? -Ohyes, me! Har ätit och ätit och ätit och ätit... Godis och mat, illla. Men imorgon drar det vanliga igång igen med skola och träning, kommer bli super. Jag är även massasugen på att få till "engångskamera" inställning på min kamera, om det går (?), hoppas verkligen på det, det blir liksom så härliga bilder av det. Jag gillar verkligen färgerna i det, när man kollar på bilder från när man var liten, ååhh, supermys! Så ska googla och se vad jag finner.

Nu ska jag vara lite småduktig och göra läxor (tror jag). Uppdatering kommer senare. Ciao

Update 21.48:

Hihi. Har gjort klart Revision Through Diagrams nu! Är överdrivet stolt över mig själv. Synd bara att det i princip endast är ekonomi läxorna som har blivit klara, hehe. Men planering är ju min starka sida... not. Ska kanske göra lite fler ikväll? Blev sådär småtaggad på skolan igen, fast nej? Vem försöker jag lura, hehe. Jag kommer fortsätta med att skjuta upp allting *tummenupp* för mig!
Martin frågade förut om jag ville ha nattligt besök igen och visst vill jag inte tacka nej till det, därför har jag smsat hela klassen för att få reda på om det är HL eller vanlig matte imorgon, troligtvis vanlig :( Och eftersom jag börjar åtta tänker inte jag sitt uppe till två för att vänta på en berusad pojke! Hur mysig han än må vara.
Ihh, jag är lite nervös inför skolan! Insåg jag precis. Back to buissness liksom, med allt folket, ämnen, lärare, skitväder, träning. Vår please kom! Hm, nej nu ska jag kolla lite kläder på internet. It's nice.

Ha det*


Feeling Grooovey

Bloggar från mosters lägenhet, grejt! Högst upp i huset, megastor TV, bubbelbad, bastu, de har allt. Jag och systeryster ska vara hundvakt åt Jackie (she's such a cutiepie, stor som ett hus men tror att hon är en minivovve). Ekonomin börjar arta sig, sitter och skriver på den nu, hoppas bara att min lärare gillar den :3

Det är lördag idag, imorgon är det söndag.. Sista dagen på lovet. Sen är det skola fram till vecka 8, yes, it's gonna be hell. Och dessutom måste jag börja plugga körteori :s Vi pratade om det medans jag övningskörde idag, att jag kanske inte behöver ta det direkt när jag fyller 18 utan kan vänta lite... Men nej, jag ska göra mitt bästa, det vore nog den allra bästa födelsedagspresenten, ett körkort, fatta vad nice. Eiiii (tjejskrik), jag är taggad.

Ohnoes, Two and a half men... Hmm ekonomi eller tv, tv eller ekonomi. Äsch, jag är tjej jag kan multitask!

Au revoir


Update 22.42:
Läraren kysser eleven på TV, det urartar. Har varit ute med vovven ännu en gång och sitter nu och chattar med Siri. Tänkte mest uppdatera för att säga att jag är klar med ekonomin och för att rekommendera bloglovin.com. En sida där man kan följa de bloggar man gillar och man se även där om det finns nya inlägg eller inte, så att man slipper gå in på allas bloggar hela tiden (yes, im a lazy chick).
Tänkte även meddela att jag jättegärna vill åka utomlands, nu? -Ja tack. Sol, värme, starnd, foto, frukt, utomlands. Snäääällllla!



Du är en räddare i nöden

Jag hittade en artikel! Eller nej, Niklas ska få hela äran för hans hjälp. Tack ännu en gång! Nu ska jag bara skriva 650-750 ord om den, men det blir easy när man använder ddeer (define, diagram, explain, example and reasoned decision).

Vill även säga hej fina du, klockan är 00.09, min säng kallar snart på mig. Om jag nu inte bestämmer för att skriva lite.

Fan vad svårt att göra ett kort inlägg.

Derp.

Let's celebrate, it's friday!

Letar ekonomiartiklar, roligt? - Nej, inte alls. Suck, men det måste bli gjort. Sedan ska en hääärlig analys göras och predictions+conclusion mm. ska skrivas med cirka 650-750 ord, naajs. Har skrivit upp en planering, först står ekonomi (of course), sedan engelska (ska åtminstonde börja lite på uppsatserna), kemi (labbrapport plus läsande), matte (läxor som ännu inte är klara), svenska och engelska (läsa Brott&Straff och The Bride Price, bleh). Nejmen trevlig fredag? Det blir ju åtminstonde ett sjukt bra lov när jag väl är klar, måste jobba gärnet idag eftersom jag ska vara vovve vakt i morgon.

Nä, bbc.co.uk och cnn.com kallar. Update to come, a plus tard.

Update 19.31
:
Seriöst jag hatar mig själv. Har inte fått några läxor gjorda, det är banne mig illa.. Varför valde jag ekonomi? Jävla tönt jag är.. Suck. Jag är på uselt humör med tiomiljonerbiljoner tankar.. Dessutom är jag så mätt att jag har ont i magen. What is love? Stå på egna ben. Fylla 18. Växa upp. Vara liten. Bo själv. Ingen alls. Dumpa. Bli dumpad. Hitta ny. Hitta tillbaka. Hitta fel. Hitta rätt. Göra om. Göra si. Göra så. Vara kär. Tappa känslor. Sakna. Vara saknad. Man ska inte blogga för omvärlden när man har mycket "going on" i skallen. Då ska man skriva dagbok. Dags för det.. En hemlig en. Mycket hemlig.


Update 21.24:
Ingenting gjort, kollar bloggar. Har funnit tumblr.com men jag förstår inte riktigt grejen med det. Skulle aldrig skaffa ett eget account men tittar gärna in andra trevliga själars mediaupplägg. Har även insett att jag är mycket bättre på att skriva på engelska än svenska, vilket är skandal då mitt modersmål är svenska. Engelska skolan + IB har förstör mig. Jag undrar hur Sv, SL A1 kommer att gå. Speciellt uppsatsskrivandet som just nu är på lägre nivå än för en femte klassare.
varför har bloggandet lyckats bli ett så stort fenomen? Jag förstår det inte egentligen. Vet inte ens varför jag bloggar. Jag vill liksom inte göra reklam för mig själv (vill inte bli granskad, utpekad som en töönt hehe), länkar mig helst inte, inte så att det skapar uppståndelse i alla fall. Värt med en blogg? Nej egentligen inte. Men eftersom jag är mainstream, fast nej, eftersom jag haft en blogg tidigare och tyckte att det var ganska mysigt blev det en ny. Dock var hejhallon mycket mer besökt än den hära.

Det urartar med text. Let's dance kallar (typ).


Feeetfrukost

Hemma hos mor min. Gårdagen far finfin, hade roligt trots att de flesta var Tullängare. Skulle egentligen sova hos Martin igår men eftersom det bussarna hade slutat gå och vi fick åka med Mysan och Peo var det lättare att bli avsläppta hos far min. Vaknade ganska sent imorse, så därför drog vi till Max och tjockade i oss frukost/lunch burgare (fyfan vad gross). Sen blev det en sväg på stan, där jag efter en stund blev lämnad av min såkallade pojkvän, jag gick runt lite själv för att vänta på mamsen och mötte då Saleen och Adam.

Nu såhär på eftermiddagen/kvällen har jag även skottat snö, rensat garderob och bett om att få Microsoft Word så att jag kan göra mina helvetesförbannadeidiotiskajävlaskit-läxor.

Jag satt i en busskur och väntade på mina kära flickor i ungefär en timme igår och då fanns det en enorm poster för Let's dance med Jessica Andersson och Hannah Graaf på. Har någon mer än jag reflekterat över att Hannah Graafs namn är ganska roligt, kolla in stavningen på Hannah, två h:n, två a:n och två n, hur vanligt är det liksom ;) Kom även att tänka på att Let's blir Stel baklänges, så därför gör det ju ingenting att de som är med i programmet sometimes är lite väl stela, jag menar, it's in the title eh? Okej, helt random, osmart och whatnot. Men nu ska man kanske koppla in externa hårddisken? eller inte.

Hejrå!


Update 00.31:
Jag har nått som inte du har! - Jag har en underbar pojkvän som visserligen väljer alone time, sin säng och sport framför mig, men som ändå är världens mysigaste och finaste. När han sätter den sidan till vill säga. Ojdå, kanske inte ska skryta så mycket om min sexayman, folk har en tendens att bli avundsjuka. Puss<3



Trollbild var det här. (Mina läppar ser weird ut, men det är bara för att jag inte ler utan typ biter mig i läppen, jafjortis).

Heello, Im crackin'

Sitter med en tandborste i munnen, läxböckerna bredvid mig och pyjamasen på mig. Eller pyjamas och pyjamas; rutiga mysiga byxor och en vit t-shirt som det står "I found Jesus, he was behind the couch" på (indeed David&Goliath). Åh ikväll är det Föräldrarfritt på femman, skulle sjukt gärna vilja se ett avsnitt, det är ju helt siiick. Sätta in små barn i ett hus där de får sköta allting själva, kan inte bli mer en kaos. Såg på reklamen att flickorna testar att röka, pojkarna snackar hämnd och några försvinner ut i skogen. Nej, typiskt britter att komma på ett sådant program, det är typ en barnversion av BigBrother.. Barnen som deltar lär ju vara halvt förstörda i resten av deras liv. Kl. 20.00 ikväll på 5an för den som vill se, själv ska jag fira Emma som blir hela 18år :) (istället för träning höhö, men eftersom hela laget ska fira, gör jag det med :)).

Är det bara jag som börjar vända på dygnet så här i slutet av lovet? :s Jag har gått och lagt mig hyfsad tid hela lovet och så nu helt plötsligt har datorn ännu en gång blivit min kärlek och sena kvällar en bieffekt av denna kärlek. Illa, skolan börjar på måndag och sömn är A och O. Äsch har ännu lite tid att fixa till det och hinna med alla läxor.

Ja, blogga på morgonen är inte riktigt min grej men datorn stod på så why not.

Acha.



Ain't no sunshine when she's gone

Hemma från en övningskörningstur till tippen, byebye julgranen @pappas. Det var spårigt som tusan och sikten var skymd av all vit snö som föll från himlen (hejlivsfara). Det lär ju bli mäkta halt när det regnade i lördags, frös på och nu pudersnö. Undrar hur många gamla människor som kommer bryta lårbenshalsen* i Örebro (?).
*Fotnot*: Det är natural selection att äldre bryter sina lårbenshalsar, människan är varken byggd eller skapad för att leva så himlans länge som de flesta försöker, därför försvagas lårbenshalsen ju äldre man blir för att öka risken för död (only the strongest will survive).
Okej, ja, biologi börjar bli ett av mina bättre ämnen, brukade dock vara med hatämne...

Snart vankas det mat i våran lilla lägenhet, jag har ont i vader och rygg+nacke, det är mörkt, snöigt, och jag orkar inte göra läxor. Plus att det verkar som att halva Sverige, eller i alla fall Örebro är på väg utomlands, till något soligt land i södern... Nejdå, jag är inte alls avundsjuk.. Själv väntar jag på att få höra pappa berätta om det blir USA eller inte, orkar inte tjata, han lär ju berätta någon dag... Förhoppningsvis ikväll... Annars ber jag systeryster fråga :D (höhö).

Nae. Facebook kallar. Eller egentligen inte, vill bara ha en ursäkt för att sluta skriva. There will be updates later on, hoppas jag. Fast, jo. Jag vet att det kommer det.

Ciao mi amigos.

Bild från Pakistan (08), och längtan till soliga länder.


Update 16.39:
Kom att tänka på min gamla blogg hejhallon, fast nääää. Det var inte det jag tänkte skriva, nej, har precis kommit hem från ännu en körtur och nu var det då ännu snöigare. Vill också tillägga att denna dag har varit en awful, hemsk, fatty, slappardag :( mår dåligt över att jag ingenting vettigt gjort, utan bara suttit i den här soffan, ätit, druckit, datat (uppfunnet verb)... Heeellllo lazybum. More updates are soon to come.
Bbye


Update 18.27:
Alltid två, alltid i förbi farten, sen, snart, senare... Ja, det är så härligt att nästan alltid vara andra valet. Liksom sjukt kul. Men då får man syssla med annat, och strunta i det, ta det för vad det är, gamla avsnitt av Sixteen and Pregnant. Stackars småflickor. De får ju söta bebisar i alla fall. Nej, ska återgå till tvn...



Update 22.08:
Chubby Rain på tv, någon mer än jag som tyckte att den lilla gråa tofsen Steve Martin hade i början var otroligt löjlig? Fast nu är den borta hmm, jag måste missat något. Ohyes, har även proppat i mig tonvis med clementiner. Ont i magen? Som in i helvete, jaa. Nu blire film och mer procastination.
Ciao






Highway, driveway

Om en vecka börjar skolan (suck). Måste göra klart alla läxor innan dess, lite smått panikångest. Vet inte heller var jag ska börja någonstans.. Kanske ska köra på kemi ett tag och göra ekonomin när jag får kontakt med omvärlden? Hmmm, tåls att tänkas på.

Har övningskört hela förmiddagen (motorväg, stadstrafik, parkering, you name it), det var riktigt nice. Sedan blev det rehab. Mina skulderblad sticker inte längre ut så mycket utan musklerna har blivit starkare, dock är mina axlar överrörliga det är ju askalas, betyder att jag måste träna upp musklerna dubbelt så mycket... Nej, ska banne mig ta mig i kragen, fixa mina läxor och pallra mig ner till gymmet för att få någon träning gjord. Ska dessutom lära mig planera, gillas starkt.


Okej, min planering börjar med att slita mig från blogg.se och facebook.com och istället fokusera på kemiböckerna, sedan ekonomipapprena och MÖJLIGTVIS hinnas ta en titt på google.com för att hitta förslag till hääärliga EE förslag. Like.

Simma lugnt


Bjuder på en random bild (första jag hittade) från 08. Bruna ben hade man i vilket fall

Update 18.18:
Hey, I'm bloated. Träning om ciruks 1h40min, taggad? Nej, inte alls faktiskt. Sitter nu och tittar på Scrubs, procrastinating mina läxor ännu en dag, ja(!) jag suger. Okej, det var en ganska ovärd uppdatering då jag inte har något vettigt alls att skriva. Mer än att Scrubs faktiskt är väldigt bra. Eller det beror på vilket avsnitt of course, men det här avsnittet är det.
Peace.



Update 22.48:
Hemma och färdig duschad från träningen, askalas. Det var faktiskt helt okej, började med fys med killarna. Först doppboll (killar vs tjejer), sen blev det springa fram och tillbaka tre gånger, göra en övning tex någon form av armhävning, tre gånger till, ny form av plankövning, tre gånger till och någon form av planka med grodben (svårt att förklara). Sedan blev det stationer, mycket benövningar. Tillslut in i hall, med skott och teknik, och allra sist match (blandade lag). Fyfan vad rooligt hehe. Spelade kant, och lyckades med typ tre mål. höhö (spelade kanske 10min en kvart). Okej, förlåt, det lät som skryt.... Men jag är bara stolt eftersom mina axlar känns som skit. :( Vilket de faktiskt gör nu när jag sitter här med.. men what the fuuuck, handboll in my <3.

Natt.






Kicking ass with Kick-Ass

Sitter och tittar på Kick-Ass samtidigt som jag försöker undanröja lite av mina fina läxor (suck). Anyways jag trodde att Kick-Ass skulle vara en rolig barnkomedi typ, men den är banne mig brutal med massor av mord och blod, knark osv. Men det är ju dagens samhälle, dagens New York, superhjältar och rädda världen på något bissart sätt. Hujedamig, det är en film att se, den är speciell. Har dock inte sett hela ännu hehe.

Det är 2a januari, söndag. Snart börjar skolan, vet inte om jag ska gilla eller ogilla. Tycker itne att skolan är sådär superduper rolig just nu, men det blir nog bättre snart. Hehe, och dessutom fyller jag 18 om några månader, endast 72 dagar kvar. Åhh, det lär ju bli bäst, då är man ju vuxen.

Hm, det vore awesome att ha en superhjältefest ju! Alla skulle klä ut sig till superhjältar och man får ta på sig massor av roliga kläder aww. Typ silver tights, rosa shorts, tighta tröjor, masker eller bara massvis med smink i ansiktet, fina håruppsättningar. Det vore ju askalas. Sedan pris för den som har mest fantasifulla utstyrsel, eller mest kreativa, så man verkligen får folk att klä ut sig. Det är det sämsta med maskerader, folk vill inte klä ut sig, eller endast väldigt lite. Är det maskerad så är det, om alla klär ut sig blir det ju inte så himla pinsamt ehh? :)

Nog om det, funderar på om jag ska leta reda på sådanna där roliga (inte mycket) facebook note surveys och kanske ladda upp en här, fast nä. Det lär ske när jag inte har någonting annat vettigt för mig. Nu måste jag ju återgå till mina härliga ToK frågor, dock förstår jag inte den frågan jag är på :(
Help? Kanske ska kolla google. Vi får se.

Ha dä' bäst.

Update 18.09:
Kick-Ass var sjuk. Den var brutal, skum och what not, vet inte om jag tyckte den var bra eller inte. Anyways ´nu sitter jag hos min far i soffan och kollar på Huset Anubis, eller nej, egentligen håller jag på att mentalt förbereda mig på att börja med mitt hemska ekonomiarbete. ToK är i vilket fall klart nu, vilket känns asnajs. Inte lika mycket läxor kvar (tummenupp). Hmm, sitter även och väntar på ett sms från Linköping (eller nej, egentligen inte, speciellt inte om du läser det här). Sitter faktiskt och väntar på att någon ska göra mina läxor åt mig! Vore ytterst tacksam för det, hehe. Nej, nu ska jag fortsätta med det.






2011

Saigon+tre hyrda filmer+2011, lördagsmys helt enkelt.
Jaha, då har man precis kommit hem ifrån landet där vi har spenderat nyår. det var väl helt okej, sjukt god mat var det i vilket fall. Efter tolv blev det väl sådär och jag hamnade i soffan framför Jurassic Park medans alla andra var och bastade (kul? - tveksam). Annars var det askalas, innan. Vi åkte dit redan den 30de och käkade tacos med alla som var där, 31a började med utedag för att förbereda inför kvällen och sedan var det feest, med skoter och grejer.

Jaha, 2011... Vad händer då? Är det sista hela levnadsåret? 2012 på ingång heh. Nejmen 2011 blir nog snäppet bättre än 2010, får vi väl iaf hoppas på.

Anyhow, ska äta mina nudlar nu. Bbyeee


Update 20.24:
Jag har ont i magen av all mat, dessutom är jag inte lika low som forut. Kollar på It's Complicated men den är snart slut, det kanske blir Kick-ass efter den? Vi får väl se vad som orkas med.
Någonting saknas mig, en hand, en annan människa.. Skin mot skin, en ynka liten kram. Någon att ligga bredvid, sitta nära, luta sig mot. Någonting saknas mig, fast någonting finns i närheten, men inte i samma rum, eller del av staden. En braskamin är även den värmegivande, lekande lågor, glödande vedklabbar... Glöden är röd, kärlekens färg.
Tu me manques.


RSS 2.0