Valborg




No one told me, growing up, would be this hard baby. Låten är ganska skön. Låter Spotify spela som bara tusan, kanske är sista gången Spotify kommer fungera så här fantastiskt bra!? Fanta & Rosè, Veronica Maggio, Nickelback. Musik helt enkelt.

Har tränat småflickor såhär en lördags förmiddag, har även cyklat till ICA för att handla lite potatis. Storm. Sommaren försvann totalt någon gång under dagen. Illa alltså. Blev dessutom sjukt taggad på att klättra igen, då de hade klättring på Tullängen för döva idag (inte för att någon dök upp) men ändå! Vill också, igen, saknar.

Nej, orkar inte skriva mycket mer. Snart blir det häng med superhärligt folk! Hoppas att de gråa molnen då flygit sin kos. Like.

Ps. Gillar att Veronica Maggio uppmärksammar den bästa dagen på hela året, nämnligen 15de mars!

/A

Klia mig

1.25km uppvärmning, 800m springa, 200m gå gånger 5! Härligt pass i skogen med de mest underbara flickor! Vi är banne mig supermans. Inte nog med intervaller, efter det blev det styrka med massa core, ben och armar. Sitter nu i min mjuka soffa och är rätt så slut, men ack så härligt. Kan dock inte rekommendera att äta glass innan träning (-.-) trodde den skulle vara chill, men Moa och Fia valde intervall.

Började åtta i morse med nationella i franska, slutade runt 11.15 och efter det lyckades jag lura Öberg tillbaka till skolan (sorry). I vilket fall som helst hade inte jag lektion igen förens 13.30 och jag slutade fem. Klockren dag? Nej. Men imorgon blir det ändring på det hela! Då börjar jag 13.40 och har endast en och en halv lektion, svenska och class meet. Men sen blir det ut, antingen med flickorna fina eller Ivy med Karim. Ska kanske kolla om några fler vill haka :)

Update senare kanske.




/A

Puppet


Magen ser ut som en uppblåsbar ballong med sexhörn ungefär, skulle kunna rulla fram och dessutom är detta en träningsdag enligt schemat. Ohja, jag känner skammen. Anledningen till att träningen missades (egen träning) idag är eftersom jag har en gruvlig ekonomiläxa due imorgon, ett nationellt franskt prov och som om inte det vore nog ett CV att skriva. Får ta mig ett straffpass imorgon! Eftersom jag på fredag inte börjar förens 13.30 typ :D

Sitter och funderar lite på min tatuering som planeras göras också! Åh, jag är supersugen.

Sjukt ovärt inlägg, men lämna gärna en kommentar som berättar vad ni vill läsa om, så att jag kanske kan hitta på något vettigt atts kriva om för ens gångs skull. Inga förslag är för dåliga, en frågestund om ni så vill. Ge mig inspiration, friends!

Anon.

/A

Cherry blossom



Härligt att börja skolan igen klockan åtta på morgonen! Ännu bättre att inte ha någon lektion alls förens 13.30 som varade cirkus en halvtimme. Nu har alltså skolan dragit igång på allvar!
Känns toppen att jag har matteprov imorgon, borde göra biologi och läsa Macbeth men har noll koncentrationsförmåga. Anledning: jag fattar inte. Jag har missat för många lektioner (i Frankrike) för att förstå grudnerna i det som komma skall på provet. Great liksom. Tummen upp.

Nog om min lathet. Efter detta inlägg tar jag mitt pick och pack ner för trappan och sätter mig på golvet i TV-rummet för att plugga matte, inget snack om saken.

Anyhow, sägs bli finare väder imorgon. Varmare. Kanske kör på shorts? Vore lite små skönt såhär i tjyvsommaren som är största flugan på facebook (härlig grupp grabbar). Då kanske man kan lyckas få lite tjuvbrända ben tills den riktiga sommaren tar sig till Sverige (ännu mera värme?)


Funderar på en sak som jag tänkte skriva, men den for ur mitt huvud på en microsekund. Har inte den blekaste eller ens den solbrändaste aning om vad det var jag skulle skriva. Äsch, var det något viktigt kanske det får bli en liten update senare ikväll.


Update 21.31:
Ska troligtvis söka jobb på Max imorgon. Hejdå fritid! Äsch, pengar är pengar. Eller!?
Jobbar arslet av mig i år och i sommar så är man free när man har sina exams nästa termin. Blir ju klockrent hehe. Allt fokus på läxorna minsann :)
Dock inte nu. Jag suger. Fy.

/A

Faceplant

Helvtesjävlapiss! Det här skulle bli ett underbart och roligt inlägg om hur vi har funnit en gammal Nokia mobil som innehar SnakeII spelet! Helt underbart. Vi har spelat och spelat på högsta nivån och tävlar just nu om att slå varandras rekord. Eller Micke försöker slå mitt rekord. MEN NEJ! För jag är så jävla, dum, klantig, idiotisk, störd, sämst, puckad etc. och tappar min dator i marken!?!? Hur klantig får an bli! Jag har banne mig behandlat datorn som en liten unge.. och så går jag och kastar den i marken!? Eller nej, kastade gjorde jag väl inte... Men det är ett under för mig att den lever. Jag hoppas verkligen inte att det bara är the last minutes nu och att den sedan kommer lämna mig för evigt här, ensam, utan min bästa vän där i princip alla mina skolarbeten görs.
Passar därför på att be lite snabbt till Gud: SNÄLLASNÄLLA låt min dator överleva! Jag lovar att aldrig, aldrig någonsin göra om samma idiotiska misstag igen. Det var som smör i handen, den bara for, jag skrek, jag nästan grät. Nej. Jag har insett att teknologi är kärlek för mig, speciellt om den kan hjälpa mig i skolarbetet.. Såsom datorn, miniräknaren och min kamera såklart (fast den hjälper inte till med så mycket).


Nu ska jag på min älskade dator skriva till alla där ute hur lycklig jag är när vädret är så otroligt vackert och varmt, hur gladjag är att det är påsk imorgon och hur ledsen jag är över att det inte är sommarlov. Men det som gör mig absolut allra gladast är att min dator lever. Den lever. Åhhh. Jag kan inte släppa det!

Ett väldigt sentimentalt inlägg, som inte alls var tänkt att ens handla om detta. Dock vågar jag inte skriva om någonting annat, då kanske min käre dator ändrar sig och dör...
Men snart blir det grillning och domino.
Ciao


/A

Firewall

 

Har jobbat hela dagen på Pralinen, för att vara påsk är det inte alls mycket folk.. I vilket fall som helst sitter jag just nu och försöker knåpa ihop ett CV, men det är minst sagt lättare sagt än gjort. Det är grönjävulskt svårt, tycker jag, att skriva om sig själv.. avskyvärt. Men när det gjort är det ju liksom done, finito, behöver inte göras om från grunden, bara edit lite. På något vis skola jag lösa detta i-lands problem.

Ska väl ta mig i kragen och ringa Max också.. Fast jag vet inte, självfallet vill jag ha jobbet, men samtidigt har jag typ ett jobb. Plus att jag inte vill ha ett nej! Det är mitt största worry. Jag vet att jag är en mes, lame.

Insåg precis hur många engelska ord och uttryck som fick äran att förgylla detta inlägg. Antar att jag har blivit lite skadad av engelskan när jag inte kan hitta uttryck på svenska som passar in.

Tänkte också passa på att berätta att det här är typ min favoritbild! Lägg märke till ljuset, underbart. Det är kärlek för mig. Den är tagen i Frankrike, i en bunker som hade brunnit.

 

/A


Run Forest, run

Gårdagen: Jobb, träningspass (40min i Venaspåret är minst två varv...) och fys. Sedan cyklade jag upp på stan för att träffa lite härligt folk på Ivy.

Idag jobbade jag lite till och nu sitter jag typ döende i soffan efter ännu ett träningspass. Alltså nice. Kan även berätta att jag har fått tonvis av nya myggbett som är typå 100mm stora (ja, jag överdriver). Anyhow, nu är det gjort och jag kan vara stolt över mig själv en stund.

Mamma lagar polentagröt och jag funderar på att ta mig ett stort jäkla glas fyllt med vatten eftersom jag är dying of  thirst! Men vi får väl se om benen bär mig ut i köket eller om de tänker strejka resten av kvällen.

Kommer inte på någonting intressant att skriva, antar att huvudet inte riktigt är med mig..

/A

Att döda ett barn



Det har varit full rulle sedan lovet startade i fredags. Middag med far på Jensen's sedan till Ivy för härligt folk och sedan hem. Skjutsade Martin och Adam till jobbet på morgonen, tränade småflickorna, latade mig och sedan for vi hem till Nico. Spelade lite tv-spel och talade med härligt folk. Dock bestämde Elvira, Saleen och jag att vi skulle dra hem till Evve för lite mys tillsammans med Rikard, Martin och Adam. Slutade i kaos, men trots allt en trevlig kväll.
Skjutsade Martin till jobbet idag igen, träffade Enoch och socialiserade mig lite. Sedan åkte jag hem, plockade upp syster och vi körde ut till landet..

Nu till hemfärden. För cirka 40min sedan höll vi på att dö. Vi skulle köra om en lastbil, jag blinkade vänster, körde ut i vänster och börjar min omkörning. Är bredvid lastbilen då den börjar blinka och svänga ut i vänster körfält. Tvärnit! Jag överdriver inte när jag säger att det var cirkus en meter ifrån att han körde in i oss. Vi höll bokstavligen på att mosas mot det där järnstaketet. Det man såg framför sig var hur vägen blev smalare och smalare då lastbilen kom från höger och staketet från vänster... Närmare och närmare.
Nej, fyfan. Ibland undrar man ju!? Man kollar självfallet både speglar och dödavinklar innan man bara randomly kör ut i vänster körfält (han hade ingen som helst anledning till det).

Jag lever, jag är glad. Dock hade vi dött vackert i solnedgången... (om man nu ska se så på saken).

Imorgon är det tillbaka till verkligheten, jobb + träningspass.

/A

Shakespeare in Love: Ain't that a pretty story?



Sitter och skriver min underbara engelska uppsats om Shakespeare in Love, ganska tråkigt faktiskt. Efter det lär det bli lite mer läxor och sedan tar jag bilen (min bil!:DDDD) till träningen för att träna den 4de dagen i rad. Ibland är hanboll bra härligt. Dock börjar musklerna ta lite stryk när man inte stretchar ordentligt efter varje pass (dålig stil Amanda).
Inte nog med det så avskyr jag verkligen den här datorn just nu eftersom jag måste ha bilden till vänster i inlägget om jag inte vill ha texten i mitten!? Sick. Nej, inte världens största problem faktistk, men lite sådär småtråkigt eftersom det ser bättre ut.
Åh, solen skiner utomhus! Har känts som fredag hela dagen, men snart, snart är det bara en enstaka dag kvar i skolan som skall uthärdas, för efter det blir det påsklov. Påsklov med allt vad det innebär :). För IB elever: läxor, arbete, plugg, inget liv, ta igen, jobba. Men vad gör det, ingen skola.

Shall continue med min uppsats så att John inte blir besviken över att jag lämnar in den försent.

/A


It's springtime

Visste ni att det finns fler laktosintoleranta människor i världen än laktosTOLERANTA? Lactos ensymen (lactase) finns hos alla i spädbarnsåldern då man ammar, men som vuxen försvinner den eftersom vi inte fortsätter dricka mjölk. Det är i princip bara i Europa/Norden vi dricker mjölk som vi gör. I vilket fall som helst har jag alltid varit perfectly happy med att vara en av de unika människorna som faktiskt kan dricka laktosmjölk.. Men efter en tids odrickande av mjölk och mycket tränande har jag lite svårt för mjölk (ont i magen, illamående). Pappa bekräftade även att det är fullt möjligt att träna bort denna ensym, då han har gjort det. Askalas.

Nog om det. Har tränat, varit i skolan och blödit näsblod under dagen men nu blir det läsande plus läxor. Är superdålig på att updatera. Förlåt!




/A


Triss i gummistövlar



Ny blogg design, inte hundra procentigt nöjd (speciellt inte med bakgrunden) mer har inte mer tid att ordna till det, måste fixa matten. I vilket fall som helst gick jag upp 6.00 idag, tog bilen till Rostaskolan, var där runt sju och då var hallchefen sen så vi fick sitta ute och vänta (egentligen skulle han varit där redan klockan sex). Sedan satt jag där i sekritariatet ännu en dag och skrev ner alla mål och utvisningar och ringde in resultatet till någon människa. Det var helt okej. Kom hem vid halv tio och min mor och Micke har ännu inte vaknat. Sjusovare.

Hade dessutom tänkt ha en IB middag nästa fredag men insåg att det är pappas vecka så kanske får flytta på det. Ska se om någon istället är intresserad av en utgång tillsammans med mig, ännu har jag inte sett insidan av de klubbar som finns i Örebro (skandal).
Ohlavache, insåg precis att Pokémon startat på Disney XD? Say what. Nostalgitripp to the max i princip.

Svammel, hejdå internet och hej du kära mattebok!

/A

John Blund

 

Nu (läs snart) ligger en del Frankrike bilder uppe på facebook. Blev inte alls så många som jag hade tänkt mig och valde dessutom nu ut de "bästa" eftersom jag börjar ha lite dåligt samvete.. Ska vara på Rostaskolan kl. 07.00.

Måste även säga att sitta i seket för innebandy var inte så farligt, åtminstone inte när man stifta bekantskap med hallchefen och göteborskdomare!

Värt.

 

/A


T'est belle



Jag vet att jag har lovat Frankrike bilder och de kommer självfallet komma, men just nu har det varit fullt upp hela veckan.. Blivit sjukt dålig på att uppdatera bloggen men ska ta och skärpa till mig, antar att det blir huge changes på påsklovet som nalkas om cirkus en vecka! En hel vecka att jobba, träna och ta igen allt det missade arbetet. Kan inte bli bättre.. eller?
Ska alldeles strax ta mammas bil till Rosta skolan (var nu den ligger) för att sitta i sekritariatet och prata i mikrofon (?) och igår stod man på Behrn arena i stormen och frös alla kroppsdelar av sig.

Måste även berätta att jag har tagit fram cykeln! Så nu leker jag Tour de France varje morgon och eftermiddag från skolan till hemmet. Helt okej faktiskt, dock är vinden en gruvlig nackdel då man i princip blåser av cykeln och har motvind åt bägge hållen. Men vad gör det när solen skiner och man bär två jackor för att hindra den kalla vinden att kyla ner en.

Nej, nu ska jag leta fram kartan (igen) för att finna vägen, blir typ en skattjakt! Kanske precis som skattjakterna på dagis, dem glömmer man aldrig..

/A

En Suède

Tillbaka i Sverige efter en 10dagars lång vistelse i Frankrike. Resan hemåt började kl.03.00 så ett bra, intressant och bildfyllt inlägg kommer så fort jag har fått min underbara sömn som jag verkligen behöver right now.

Men Frankrike i mitt hjärta, vous me manquez.


/A

RSS 2.0