En torsdagskväll i stillhet

Glad tjej! Imorgon är det fredag, sista skoldagen innan en hyfsad helg. Kommer att spendera fredagen vid Risbergska med massvis av härliga människor, far hem till pappa, vaknar tidigt för att cykla till Idrottshuset där det är dags för match mot Linde. Efter det blir det hem att duscha och vila, för att sedan träffa mina tjejer och utgång. Sedan söndag blir det la läxor som vanligt. Kalasbra.

Är superduper trött, har matteprov imorgon och ska dessutom leka taxi på morgonen. Måste springa ett ärrende efter skolan imorgon också, men tror att jag väntar och satsar lite senare på det. Kommer bli kalasbra tror jag allt.

Ska ta mig i kragen, borsta tänderna läsa lite och sedan soova till långt in på morgonkvisten.

Puss och kram.


/A

Hello moonlight

Hello! Nu är datorn blåst och jag tror att den fungerar som den ska igen (lycka). Kommer inte ihåg om jag har berättat att den fick virus och dog... eller ja, den dog inte egentligen, men det gick inte att öppna ett enda sketet program. Men nu är det kirrat. Ska bara lägga in Office paketet på datorn så är allting komplett igen.

Fullt upp med Paraden nu också. Fick mitt första uppdrag att fixa alla saker till Lilla. Problemet är att ingen svarar på vad de behöver... need an answer, especially from Husbandet. Plussss! Någon (nämner inga namn) har tappat bort skivan med ljudeffekter till teatern, vilket betyder KAOS! Måste finna den snarast. Okej, träningsmatch mot Karlskoga in a couple of minutes, ska byta om, packa biologiboken och springa dit. Nu kör vi!

Update 22.37:
Vinst mot Karlskoga/Kristianstad (?) har ingen aning om vilket lag det var, men 23-20 på träningsmatchen! Fett roligt med första segern för det nya laget. Är stolt över min minimala insats eftersom jag lyckades sätta två mål på fel kant, kändes ganska bra eftersom det andra "skottet" blev en lobb när trean puttade mig i sidan... blev gruvligt förvånad att den ens gick in. Anyhow, sitter med biologin nu. Satsar på den, ser till att plugga järnet he-he. Ska tumblra någon dag också.


Puss och kram
/A


Brott och Straff på två dagar

Skrivkramp! Sitter och panikförsöker få ihop en World Lit i svenska... utmattad. Jag har hållt på sedan imorse, missade två underbara handbollsmatcher bara för att jag skulle gå igenom Brott och Straff. Fyfan. Hade min dator inte fått virus så hade jag varit klar för länge sedan. Men nu känner jag att jag är i total need av en paus.. 5 och en halv timme, fett jobbigt ju. Jag har all information (typ) men sedan är det bara att skriva den jäkliga uppsatsen.

Ny bloggdesign förresten! Funderar på att fixa en ny header, men har ingen aning om hur man gör, så det får tas någon dag då jag har massvis med tid till att göra det. Vilket betyder i slutet av maj (höhö, IB skämt...)

Ska la ta mig lite vatten eller något innan jag torkar ut. Ciao.

Update 18.54:
Finally done, finito! Eller i alla fall med första draftet, nej, jag är inte nöjd med hur det blev... men jag är klar. Eller grejen är att jag är nöjd med halva jämförelseanalysen, den om Brott och straff, men absolut inte den delen om Krönika om ett förebådat dödsfall... den är alldeles för kort. Aja, ska väl ta itu med andra läxor. Skola imorgon, nice. Not. 

/A

Minne som en Guldfisk

Är ta mig tusan tröttast i stan! Har så himlans mycket att göra men känner inte den minsta lust till att starta med någonting av det. Vill egentligen bara ta mig en powernap och bli pigg... dock brukar det aldrig fungera utan man blir bara mer seg i kolan. Scheisse. Ska ta och fixa i ordning mitt projekt någon dag också, så att det blir helt felfritt och underbart och jag kan få ett super betyg (not)!
Anyhow, igår for min klass till Karlstad för en kulturell upplevelse. Vi såg en amerikans produktion av MacBeth och den var faktiskt helt okej. Tycker lite smått synd om de andra klasserna som var där, tydligen förstod de inte ens hälften av det som sades.

Okej, jag gick ifrån datorn i fem sekunder och nu minns jag inte ens vad jag hade tänkt skriva. Smart tjej här! Kan i alla fall lägga till att jag fyndade en underbar tjockiströja på Myrorna i Karlstad och det känns kalas bra. Plus att jag håller på att planera en grej som ska göras. Kommer berätta om det när det är gjort :)
Extra tillägg! Tagga SM i handboll i morgon! Fastän hostan sitter i bröstet. Ska i alla fall testa och köra los gärnos :))



/A

Onsdag den 21 september

Hallå världen! Jag är tröttast i staden känns det som just nu, och då har jag inte gjort det minsta lilla ansträngande. Dagen började med att jag tog min underbara cykel till skolan vid åtta tiden för att lösa lite roliga kemiskaproblem medans mina fina klasskompisar fortföljde det experiment som jag redan hade slutfört. Tyvärr hade jag missuppfattat hela grejen med att jag kunde tagit sovmorgon och inte löst problemen på lektionen utan hemma... så, jag missade en underbar sovmorgon, eftersom min nästa lektion började 13.35. Anyhow, slutade tre så det var ju lite bättre.

Nu borde jag sätta mig med min blå ekonomibok för att svara på de miljontalsfrågor som vår käre ekonomilärare gett oss efter att vi alla misslyckats med provet. Dessutom insåg jag precis att jag måste börja skriva min World lit idag. Kalasbra. Not.

Jaja, får bita ihop, ta tag i alla grejer, friskna till och sedan tagga inför att se MacBeth i Karlstad imorgon. Sjukt kult. Dessutom leka med kameran?! Ja, nej, kanske!?

Update 21.12:
Har ännu inte tagit tag i läxorna, tankarna bara far runt i skallen på mig så jag får ingen ro, ingen koncentration. Det är ytterst jobbigt. 6sekunder innan jag själv är medveten om ett beslut som jag har tagit vet min hjärna redan om det, 6 hela sekunder, det är vääldigt länge. Men om hjärnan tar ett beslut som man själv egentligen inte håller med om, ännu djupare inne i hjärnan. Är då beslutet som gjorts rätt och för ens eget bästa, eller är det de besluten som anses som misstag? Hur stora misstag har man egentligen tillåtelse till att göra? Man får ju faktiskt hela tiden höra talas om att; det är okej att göra misstag, alla gör misstag, det är mänskligt... men... hur många misstag? Vilka typer av misstag? Är alla olika grader av misstag helt okej, eftersom de fortfarande är misstag? Det var ju inte jag som gjorde misstaget utan det var min hjärna som fattade ett beslut, hela 6sek innan jag själv var medveten om det beslutet. En cirkel är vad det är, en ond cirkel. Misstag, felaktiga beslut, tankar. Snurrar... hur kan jag veta att det snurrar i mitt huvud... det kanske inte alls snurrar, det kanske rör sig i sicksack, fram och tillbaka, huller om buller... det behöver inte snurra...

/A

ujuj

Sjukligt irriterande förkylning som inte sitter någon annanstans än just i bröstet.. Kul jul liksom. Borde sitta och göra läxor hela långa kvällen men har bestämt mig för att testköra en träning, kanske går superbra eller så går det åt skogen, det visar sig.
Min kamera är fixilixad dessutom, så hade tänkt mig att fota lite någon dag, eller i alla fall leka med kameran a bit. Det var så himlans länge sedan.. Tyvärr inte sommar med fina blommor etc.

Ohkej! Stressad av att skriva minsann hehe...

ciao
/A

Över en natt

Förkyld. Det gick på ett kick. Det började med att allting var toppen och inga som helst fel på mig, men så fick jag i söndags hyggligt ont i halsen, vilket var väldigt jobbigt. Det höll i sig fram till onsdag då det istället kändes i halsen/bröstet, på väg upp liksom. Tränade, klarade bara av att vara med på uppvärmningen, löpning samt "fys" men sedan blev det allt rehab för min del. Detta fick jag betala för idag... näsan rinner och jag hör inte ett skvatt. Det slog till över en natt, ganska så jobbigt. Säsongspremiär i helgen dessutom, tvivlar på att jag kommer att få spela.

Ska väl ta mig i kragen och göra läxor istället för att klaga på en snoring näsa och nedsatt hörsel. Finns ju de som har det värre.

/A

-

Jag har aldrig tittat på Robinson, det har inte riktigt fallit mig på läppen med sådana här dokusåpor/serier som måste följas... men för någon dag sedan var jag smått uttråkad och satte på tv4play.se i bakgrunden. Jag tittade på Robinson och i slutet av programmet får en av deltagarna, Petra, en stroke?! Endast 26 år gammal... turligt nog klarade hon sig, men inte utan komplikationer. Petra har en blogg, eller snarare en hel domän som jag verkligen tycker att ni ska läsa. Hon är en stark människa som delar med sig av allt som har hänt henne: http://petraljungberg.wordpress.com/

Jag har funderat på lite olika CAS projekt, om det är någon som har en ide vad man kan ha får gärna ta och kontakta mig. Aktiviteten ska helst innehålla minst två utav dessa tre; Service (hjälpa folk/global importance etc), Creativity (kreativitet på något vis/planering) eller Action (rörelse, sport). Projektet ska pågå i hela tre månader...

Okejs, är stressad, så ska göra min läxor natt.

/A

+

Det är lördagmorgon och jag sitter framför datorn. Värt. I vilket fall som helst ska jag strax åka in till Askersund för att plocka upp lite blandade saker, sedan ska jag väl tillbringa dagen på något trevligt vis här ute!
Tänkte passa på att säga att syster och jag fick massa finfina prytlar från mormor då hon har varit på solsemester i Alanya! Det var inte fyskam att få lite armband, Svampbob och Converse handdukar, godis och sånt där.

Tror dessutom att jag är helt klar med min Economics IA nu. Vilket känns kalas bra. Nu är det bara hemska EE och att läsa Tess of the D'Urbervilles (heter den så?). Justja, lära sig hela matteboken också, super..
Anyhow, ska la ta mig upp för trappan och ordna mig lite (borsta hår och tänder) för att sedan låna mormors automatbil till den lilla byn norrut (från Forsa i alla fall).

/A

Kära 16åriga jag

"Det är okej att känna" - Ung Cancer, kolla in det på YouTube!

Okej, så det är fredag idag och jag sitter på min rumpa i en mörkbrun skinnsoffa ute på landet. Har precis fått en Frimis inbjudan (gratis inträde fram till 23.00) av min underbare vän Hassan... tyvärr kan jag inte utnyttja det. Inte nog med att jag är på landet och missar superrolig träning i Idrottshuset i helgen så kan jag knappt gå. Har sjukligt ont i foten och har ingen aning om varför. Kan hända att det är ett uselt ledband som roar sig med en infektion. Ynkligt! Har avbrutit träningen två dagar i rad vilket suger jättemycket och inte heller kunde jag vara med och leka idag på vår introduction day för hela IB gänget... apa alltså! Jag hoppas verkligen att det går över så att man kan bli människa igen (indeed, it hurts that much).

Jag ska väl ta mig i kragen och skriva rent och fixilixa med min Economics IA så att Broadley blir nöjd och glad. Dock är jag lite för trött för att göra det... suck.

Awkie. Nog snackat om mig. Ciao!

/A


RSS 2.0