Kaos

myrornaskrig.tumblr.com

Har ingen skrivarlust just nu, så det lönar sig att kolla in min tumblr om man vill se att jag lever för den uppdateras mer regelbundet just nu.

Hurricane



Måndag och inte alls många dagar kvar i skolan. Idag var det dessutom HL matte vilket betyder att jag både fick börja sent och sluta tidigt, vilket var gruvligt skönt! Så efter en engelskalektion, lunch och franska, där jag fick veta att jag lyckats få MVG- på muntliga trots att den gick uruselt, har jag nu precis bakat sirapskakor (förlåt att det inte blev smartiescookies) som jag ska dela med mig av på hajken som är imorgon. Indeed dear readers, you read it correctly, i morgon vid 12.15 ska hela min klass plus PRE-DP träffas, troligtvis i borgen, för att dela ut lite material såsom tält etc. och efter det börja vår vandring emot busshålsplatsen. Bussen kommer därefter ta oss till Nora och där byter vi till Uskavibussen. Minnen från förra hajken bränner i bakhuvudet, regn hela tiden, spöregn. Dock sägs det bli molningt, alltså inget regn *håller tummarna* men det kommer däremot blåsa storm.

Insåg precis att jag inte har en aning om hur klara kakor ska se ut... men jag hoppas att de blev bra.

Anyhow, hajk imorgon till onsdag. Kalas.

/A

1993



Nyduschad, mätt och weak. Hemkommen från en något ovärd fotbollscup där vi fick spela två matcher à 10 minuter, eftersom vi vann vår första match på w/o. Det var väl egentligen helt okej, bara väntetiden (typ två timmar) som sög, de borde haft fler planer öppna. I vilket fall som helst spelade vi sista matchen 1-1 mot Jensen, fyfan! De spelade fult som tusan. Inte alls kul. Min vad är just nu mörbultad och jag antar att det gäller samma sak för Davids smalben...

Funderar på att:
1. Göra läxor
2. Tumblr
3. Sova + film

Det är ganska tufft val måste jag säga. Kanske blir blandat!? Nej. Never gonna happen.
Sova är dock en punkt som har många fördelar då jag känner att sjukdomssyptom är på väg. Kan inte bli sjuk nu, ska ju hajka på tisdag!



/A

PIP

Ojojoj, världens dilemma. Fick nyss svar att jag blivit antagen som funktionär på PIP festivalen, där jag ska jobba med säkerhet. Grymma artister kommer dit och säkert härligt folk, men min jobbarkompis Tove? Nej.. Åh, ska man tacka ja, eller tacka nej!? Vad jobbigt det blev. Vill inte vara själv liksom :(

xx



Innan jag sätter igång att skriva en underbar (not) engelskauppsats, eller faktiskt två stycken, tänkte jag bara skriva av mig lite här. Så, nu har alltså cirkeln börjat om. Det är måndag igen och alla rutiner börjar om från scratch. Veckan kommer bli väldigt outhärdlig, men snart är det sommarlov vilket är hyfsat nice.

Var nyss på träning, Ekäng. Det var sjukligt najs. Har inte haft en sådan skön träning på länge. Synd bara att jag trampade snett det första jag gjorde, sedan en gång till på den andra uppvärmningen. Men så länge det inte gör ont när man rör sig är det ju lugnt! Jaja, borde kanske satsa mer på träningen i alla fall, bli bättre liksom, utvecklas. Synd bara att tiden ställer till det.

It's when I, suddenly, become quiet, thousands of thoughts are running through my mind.

Imorgon börjas det kl. 8.00.

myrornaskrig.tumblr.com

/A 

Font size 12




Erasing all our texts is like erasing our past.
I just deleted all our texts in my inbox.
I'm sorry.

Försöker göra mina läxor, men det går väl inte så jättebra. Det är jobbigt. Tungt. Kaos liksom. Jag behöver verkligen mitt sommarlov nu. Fast egentligen har jag inte tid!? Alltså, det är snart sommarlov.. Alldeles för snart kommer det efterlägntade lovet. Finns ingen tid, finns inte tillräckligt med tid.

Som i Harry Potter ska jag skaffa mig en Time-turner. Tack

/A

19.57

Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Samma grej

Lördag den 14 maj 2011, dagen efter fredag den 13de. Jag lever ännu, även om jag är skrockfullast i stan. Nu tar jag paus.


Silence is often a person's loudest scream

/A


Snälla bli min



Börjar skolan om 55 minuter, har precis improviserat lite franska, ska strax göra kemi. Jobbigt det här med skolan, ogillar dessutom att jag någon gång under dagen ska hinna med ett intervall/styrkepass. Tiden räcker liksom inte alls till, vilket inte är ok. Det som däremot är ok är att jag just nu sitter och lyssnar på Veronica Maggio, börjar gilla henne, starkt. Fina texter och fin röst, inte fyskam.

Kan ju även passa på att berätta att jag faktiskt skaffade mig ett tumblr account. Ohja! Inte bra eftersom nu kommer jag spendera tid både på den och på den här bloggen. Mina läxor, förlåt. Den heter i vilket fall som helst, just nu, myrornaskrig.tumblr.com check it out. Har rebloggat och annat dyligt halva kvällen. Kulkul.


Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

/A

Jag kommer, jag kommer, jag kommer

 

Inskickad svenska uppsats. Inte hundra nöjd, eller ens femtio, men jag orkar inte skriva mer på den nu. Det räknas ju liksom inte ens.
Ska ta på mig lite kläder, borsta tänderna och göra mig lite klar för att senare ta min fina cykel till skolan. Kommer bli askalas. Hört att jag ska förtidsrösta idag också! Illa att jag inte har den blekaste vad jag ska rösta på.. Dock vill jag ju helst inte rösta på de partier som vill lägga ner Rudbeck (även om de kanske står för massa bra saker). Skulle ju vara som att svika sin egen skola, inte ok.

Nej, har suttit vid datorn sedan åtta tiden i morse. Time to fly.

 

/A


1,2,3,4



Finito. Done. Klar. Färdig! Jag är klar med min Maths portfolio! Helt underbart. Bara min härliga svenskauppsats kvar nu alltså. Klockrent :)
Ja, jag ville bara skryta lite. Och medans jag håller på kan jag ju meddela att jag börjar efter lunch imorgon och har enbart två lektioner. Kommer bli superduper härligt.

Åh, blev verkligen super lycklig när jag skrev ut min underbara matte<3

I vilket fall som helst tänkte jag nog meddela att det blir tumblr framåt sommaren då man inte blir distraherad från att göra läxorna, eftersom Tove är en sådan förespråkare :) plus att det är underbara bilder där.
Ska binda ihop mina papper nu.


/A

.

 

Har införskaffat mig lite nya bilder på kameran, varav ett tiotal är på mig som liten. Här kommer den första som får pryda detta lilla inlägg, jag som blonide klappar får.

Anyhow, borde fortsätta med min matte a-zap nu, men måste få berätta hur olagliga vi var idag, hehe. Det var Scen och Tek foto, så vi passade på att dyrka upp ett lås så att vi kunde komma upp på taket för att ta vårat foto med temat Evolution. Sjukt varmt och härligt var det där uppe och jag blev den minst utvecklade eftersom jag är kortast....

Okej, kort inlägg. Funderar på att skaffa tymblr, mycket snabbare!? Dock mer addictive, tror jag. Håller mig till bloggen ett tag till. Blir kanske fler bilder senare.

 

Update 22.27:

Har varit och tränat handboll ute i gröngräset med flickorna för första gången på tre veckor! Lite små härligt att hålla i en boll, lite mindre härligt att händerna blev täckta i gräs och knäna luktade häst när man väl skulle duscha av sig. Sitter dock återigen med den underbara Maths Portfolio, har visserligen kommit en bit på vägen nu på kvällskvisten, vilket känns sisådär halvt underbart! Nu har man ju bara sista delen kvar samt lite finslipning och kanske lite djupare förståelse för frågorna... och insikt om man har gjort helt åt skogen eller faktiskt är på rätt spår!

Mina estimations är i vilket fall finito, klara and done och även the interpretation of the data! Toppen. Ska lägga till massvis med rubriker också, för att sedan vara duktig och skriva ett härligt innehåll. Vem visste att man kunde skriva värsta matte uppsatsen!? Inte jag i vilket fall.

Hörde även om cykelolyckan i Italien, Martin, fy. Stackars kille. Ramlade, bröt typ nacke (såg det ut som) och dog. Cykling är livsfarligt! Hjälmen hjälper ju inte ens. Folk, sluta cykla. Ut och spring istället!

 

/A


Beautiful Minds




Har precis insett vad det innebär att vara en IB-elev, lovely! Håller på med min Internal Assessment i matte, vilket rätt och slätt betyder uppsats i matte. Superkul! Önskade att jag hade lyckats göra klart mer på den nu ikväll, men nejdå, det gick inte att koppla miniräknaren till datorn. Men nu är det fixat och jag har print screenat alla grafer som jag sedan ska jämföra, efter det blir det att deduce en equation som sedan kommer att användas (ja, jag går bakvägen för att det är lättare).
Efter att den är klar är det World Lit sista utkastet som gäller där jag har jämfört det första kapitlet i Brott och Straff med det första kapitlet i Pesten, tung litteratur. Men det ska väl gå hyfsat smärtfritt bara jag får tid att sätta mig ner och fundera lite över mer reasonable slutsatser och analyser.
Även en franska grej som måste göras, både i steg4 och till IB. Känns inte helt ok. Sedan är det bara diverse andra småläxor som hör till vardagen som TOK, economics, bio och Macbeth i engelska. Just det, måste läsa ut Försoning också!

Har även idag offrat min sovmorgon för att gå och lyssna på en föreställning om att plugga och jobba i USA som hölls av den kringresande ambassaden. Var mysigt med en Amerikans donut, gamla vänner som man träffade och peppande information. Är nu tillbaka i mina drömmar om att studera och jobba i utlandet och ska därför när det har lugnat ner sig lite ta mig ut på alla internets intressanta sidor för att kanske finna det college som passar mig? Vem vet. Dock har man ju alltid det där dilemmat, lämna alla? Helst skulle man ju bara vilja välja ut några som man ABSOLUT inte kan lämna kvar hemma i Sverige. Tyvärr funkar det ju inte så... Men jag lär ju återkomma om mina studier i utlandet, USA är inte det enda landet på min lista, som kan bli lång!


/A

A bed of roses

Trött som en apa. Sjukligt seg i huvud och kropp, men måste göra läxorna idag så att jag är fri imorgon. Vi firade Valborg hos mig igår, var ett härligt gäng, grillade och mös. Dock lämnade inte Calle och Carl förens typ halv fyra, det var trevligt, men jag var trött heh, och sedan vaknade jag runt 9 tiden. HÄÄRLIIGT.
Har spenderat lite tid på morgonen för damsugning, diskning och undanplockning. Anser mig vara färdig, dock får väl mamma avgöra den saken när hon kommer hem.

Åh, jag orkar inte läsa ut Försoning. Jag orkar inte sätta mig med kemin.. eller franskan. VATTEN. Eller nej, sömn. Jag sov alldeles för lite och det är skola imorgon! Klockrent. Ska sussa sjukligt tidigt idag. Håller dessutom på att dra på mig en förkylning, vilket är sjukt ovärt.

Läxorna kallar och jag orkar inte sitta vid datorn, känns ovärt.

/A

RSS 2.0