Över stock och sten

Det är äntligen höstlov. Eller äntligen? Blir inget vidare värst lov för mig denna gång, måste ta och skriva klart min extended essay... och detta på riktigt! Jag har tjatat om det sedan i somras, men nu  är deadlinen nära och jag måste verkligen få den ur världen så att jag inte får panik när alla andra uppgifter kommer.

Har inte uppdaterat bloggen på ett bra tag. Kan dock säga att helgen var redigt nice. Lördagen började med ett högskoleprov av högsta kvalite! Det var otroligt segt att sitta en heldag i skolbänken efter en lång skolvecka, men nu är det gjort (även om jag typ gav upp och gissade på massor). Jag hoppas att jag får hälften, svaren finns uppe på nätet, men jag väntar hellre på att brevet med resultatet ska komma hem till mig. Efter provet for Stjärnparadens elit ut till Kumla där vi hade en superduper kväll/natt/morgon, med massvis av mat och trevliga lekar. Älskar att alla ville vara värst under "Jag har aldrig...". Typiskt våran kära parad.

Ska kanske återgå till läxarbetet, skrivandet av världens längsta uppsats. Jag vill gå estet istället, det vore så förbaskat lätt...



/A

Lördagen den 22 oktober

Dagen har gått så rackarns fort idag! Kan bero på att det blev utgång igår kväll med två underbara vänner, sedan taxi-Martin hem till mig för att titta lite på film. Jag somnade, men trött som jag var sov vi mest hela dagen... vilket sög. Sedan for vi en sväng till Marieberg och nu är han och klipper sig, på väg tillbaka hit. Hela dagen har försvunnit, klockan är ju redan 17.25, helt otroligt.

Nog om det, har ännu inte fått tillbaka min mobil... eller jo, det har jag, men den måste skickas tillbaka för de har banne mig inte gjort ett bra jobb:( de har snarare förstört den. Den fungerar inte efter ett samtal, internet funkar inte alls, ljuset är skummelt och glaset är på väg bort. Kult! Härligt att norska inslag kommer in i bloggen, visar min ytterst internationella sida. Vissa uttryck som faktiskt är mycket finare än på svenska faktiskt!

Måste ta och skriva min IA också. Avskyr verkligen att analysera dessa artiklar. Anyhow, Martin är tillbaka!

/A

Det var en bild på dig och mig

Mitt huvud värker och min kropp är öm! Det har varit en ganska chill dag, eller rolig dag i alla fall, men  jag tror att jag är överstressad över alla läxor och sådant som ska hinnas med. TIDEN RÄCKER INTE TILL. Jag önskar att jag kunde stoppa tiden, för att kunna sova lite och sedan röja undan allt det arbete som måste göras, det vore helt underbart!

Dagen började med en timmes kemi, sedan rusade jag iväg till Skönsalen för fotografering med underbara Scen och teknik. Tack och lov att våran käre Jesper kom i tid med alla sladdar! Sedan blev det lite uttagningar. Det var nice. Hyfsat sur på de som inte dök upp dock, dålig stil att inte höra av sig, slöseri på våran tid liksom. Vi fick några finfina mutor i alla fall som fick hela cirkeln på lite bättre humör. Efter det blev det lunch (äckelpäckel fisklasagne) och foto med hela fina paraden. En stunds mattematik, foto med PUK (Polare utan kläder) och lite biologi. Efter det var det dags för specialfotot! Som blev så jävla sjukt bra! Återkommer om det när skolkatalogen infinner sig i mitt hem!




/A

Och jag klättrar uppåt

Har skrivit klart min World lit (eller rättare sagt, skrev klart den igår), skickade nyss in den. Nu gäller det bara att hålla tummarna för att den som än får läsa den tycker att jag har gjort ett bra jobb och ger mig trevliga betyg! Nu borde jag antingen skrive/researcha om mitt EE projekt, eller så måste jag hitta en artikel till ekonomin som jag kan skriva om. Fast just nu känns det som att jag hellre vill göra matte eller någonting liknande. Kanske bör läsa engelskan? Ja, det finns så mycket att välja mellan... jag förstår faktiskt inte ens varför jag har viewers på denna blogg då jag inte skriver någonting intressant för fem öre. Heh.

Här kommer det intressanta då: läkningsprocessen för tatueringen har dragit igång och det gör mig dödligt nervös eftersom det är skin som flagar bort.. man får liksom inte dra/klia eller skrapa bort någonting eftersom det då kan bli vita prickar i den. I skrivande stund lyssnar jag på de mest underbara toner medans solen går ner i fjärran. Eftersom jag har bojkottat Spotify har Tove introducerat mig till en hemsida där an kan skapa spellistor och lyssna på massvis av musik utan reklam! Det är helt underbart. Dessutom tycker jag nog att utbudet här är större och sedan är det ju toppen att det inte finns någon limit på hur många gånger man får lyssna på varje låt (premium är för losers). Finns massa mysig klassisk musik som är dödligt avslappnande.
Okej, jag ska avsluta detta inlägg innan det urartar brutalt och bllir sjukligt långt.. Finns ingen som läser detta hehe.



/A

Sömnlösa nätter

Så förbaskat trött! Ögonen far nästan igen på studs. Har nog blivit en alldeles för kalorikkväll för mig! Jag, Tove och Linnea hade bestämt dejt som började med att jag och Tove bakade en kladdis. Efter det kom Linnea och vi for till Max för att käka middag. Härligt med fettiga burgare och pommes! Sedan tog vi bilen till CityGross för att kolla läget och där fann Linnea en ananas, makaroner och lite annat medans Tove fann sitt fredagsgodis. Sedan for vi hem till mig där vi tog chokladglass tillsammans med kladdkakan och lite chokladpellets, omg! Det var en riktigt kalorifylld kväll, men det var det väl värt, vi träffas ju så sällan på tu man hand sådär.

Är lite worried om jag bör tvätta tatueringen lite eller om jag bara ska smörja in den med min babysalva. Får kolla runt lite och bestämma när jag ska gå och lägga mig... som inte blir nu på ett tag eftersom mina jäklans plantor ska ha sina timmars sol. Sigh.

/A

Med magen ut-och-in

Blev ingen träning idag för att min axel gör ont... suck. Plus att jag ligger massamycket efter i skolan och det suger apa. Håller just nu på att läsa ut Tess-boken, fixar med mitt EE projekt och bävar inför att skriva svenskan! Måste bli klart liksom, så att den kan skickas in och sedan bli betygsatt med topnoch betyg. Eller!?

I vilket fall som helst har dagen gått i ett enda kör och jag förstår verkligen inte var tiden försvinner? Man hinner ju inte med någonting alls och det är hemskt. Jag fattar inte hur jag ska hinna klart med CAS skriva alla reflections etc. Får bli långa höstlovskvällar eller något där jag tar tummen ur rumpan och skriver allt som måste skrivas (yaay) samt den underbara ee. Men det är nice. Knappt en termin kvar för oss IB-elever sedan är det våra ljuvliga exams och sedan så är allting slut. Så alla ni som tycker om mig, bara en smula, kan väl hålla tummarna för att jag lyckas och faktiskt kan ta studenten med hedern i behåll! Äsch, ska sluta procrastinatea och istället bjuda på en clearer bild av den permanenta målningen som jag låtit en okänd man göra på min kropp. Nej, det låter inte så förbaskat bra när man säger det på det viset... he-he.

/A


Feather

Dagen började med kemi och slutade med att stå framför ett femtiotal elever för att berätta vad scen och teknik är! Hyfsat nice. Hela 22pers skrev upp sig för att söka, vilket verkligen är positivt eftersom det brukar vara en tio pers som skriver upp sig hehe. Så nu ska vi satsa på att boka rummet, fixa grejer och hoppas på att uttagningarna blir alldeles utmärkta! Ska bara finna de pappren där jag skrev upp allting på, har lagt dem på ett ypperligt finurligt ställe.

Efteråt gick vi till tatueringsstudion och nu är det gjort. Klart. Det är fixat. Jag har en tatuering. Puss hej! 7



/A

F***

En äcklig etta gick in i mig idag och gjorde så att mobilen flög ut ur handen. Crash i backen och en trasig skärm! Tack du idiot som sedan snabbt försvann efter att ha sett skadan som skett. Ohja! Jag är sur, för det kostar minsann över tusen spänn att laga hela skiten. Apa.

Har inte så mycket mer att dela med mig av förutom att vi startade Svinalängor nyss och att imorgon kommer den stora saken att ske. Herlich.


_

Vad gör man när man har en sådan där obehaglig känsla i magen som man inte alls kan sätta fingret på vad det är? Man mår lite illa/känner klumpen/nervositet etc... men det finns ingen konkret anledning och det bör heller inte vara så. Jag avskyr det. Ogillar att inte ha kontroll. Spelar ingen roll vad det handlar om, jag gillar att ha kontroll över situationer, känslor, omgivning, allting. Utan kontroll blir man helt lost, tappar fattningen. Jag har aldrig sett mig själv som ett kontrollfreak, men jag börjar undra om jag inte är det. När planeringen förstörs, kontrollen tappas, får jag panik. Det funkar inte. Jag måste ta och stressa av, lugna ner och hoppas på det bästa.

I helgen kom Martin hem, vi spenderade tiden tillsammans på landet, på fredagen tillsammans med mormor, morfar och syster och lördagen tillsammans med mamma, syster, Micke x2 samt Susanne. Det var trevligt, dock ligger jag nu sjukt efter i allt som har med skola att göra. Ska ta mig i kragen och starta med ToK, sedan Engelska och egentligen EE på det. Ska jobba arslet av mig denna vecka. Ursäkta språket.



/A

Fjärilar i magen

Att göra eller inte göra. Idag gjorde jag och mina två fina vänner en utflykt till ett ställe där vi talade om att boka en tid. Herrejesus vad nervig jag blev när killen sa att det fanns tid klockan 17.00 på onsdag! Ingenting bokat ännu, men jag har hans email och ska maila honom så fort tankarna i min skalle makes sense igen... vilket förhoppningsvis är mycket snart. Jag vill liksom, men samtidigt inte, det är ingen återvändo precis.

Funderar på att checka en ny hårfärg dessutom, förnyelse är ju gruvligt nice, men jag vet inte. Bökigt, tar tid, kladdigt och ja, inte så mycket fel på färgen jag har nu. Får la se vart det leder. Har nog bestämt mig att testa massa nytt så fort jag är slut med skolan. Så att ingen kan mobba en, hehe... utifall det skulle bli total katastrof.
I vilket fall som helst ska jag nu ta och byta om, be till de högre makterna för lite energi och att de gör mina läxor medans jag är påp träningen samt besluta åt mig.

Pusss och kram.

/A

Kaos i mitt huvud

Så sjukt mycket going on just nu! Jag hinner verkligen inte med livet och det suger apa. Insåg idag hur stressad jag verkligen är när jag lackade ur för att den förbannade frisören bokade in mig på en dag som inte ens var där på. Idiot. Så ja, jag är trött, efter, sur och jag avskyr franska. Funderar verkligen på att bara dra mig till kojs. Får kanske bli så. Bilder etc. och snällare/trevligare inlägg kommer att komma de kommande dagarna. Ohja! Alliteration för alla som vet vad det är, lustigt lustigt.
Godnatt.

/A

RSS 2.0