Måndag 28/2 2011

 

Back on track, i skolan alltså. Slut på ett sjukt kort lov och nu börjar skolan och stressen igen (härligt!). Älskar att jag snart fyller 18, har skrivprov, körprov och franska prov samma vecka, askalas! Det skulle vara en underdrivt att säga att jag är lite nervös inför det kommande provet och jag skulle även ljuga om jag sa att jag gillar IB, för det gör jag fan heller. Åh vad skönt det hade varit att gå ett vanligt sam eller natur program!? Eller till och med estet! That would've been amazing! Slacka, festa, träffa folk, inga läxor! Men nej, jag ska vara över ambitiös och ta livet av mig, men jag får se det positivt: nästa år är det över och jag blir vuxen på riktigt!

 

Ska skriva rent min franska broschyr nu och ladda inför träningen som börjar 21.00 (buhu). Avskyr verkligen träningarna så sent, jag är banne mig totaldöd dagen efter!
Det är måndag, slut på lov, jag sitter och fryser i min soffa och Martin gidder icke svare på sms. Nej, tuller bare, han svare nyss :P (mina fina norskskills).

 

/A


Pardon me?

Sov hos far min igår till idag, övningskörde en del och har kommit fram till att fickparkering är min grej! Mycket lättare än vanlig parkering, hihi. Blev även bio igår kväll med min syster och moster "Låtsasfru" har verkligen ingen aning vad orginaltiteln är, men rolig var den. Tråkigt att Mia fick sitta på hörnet i raden bakom oss :/ men det var fullbokat otherwise.

Har rättat ett av mina franska arbeten nu, ett till kvar och sedan kemi, svenska, matte, ekonomi mm. roligt liv!
Ska sluta klaga och komma på något intressantare att skriva. Check out lfstore.com helt fantastiska kläder, älskar verkligen sidan och skulle inte alls tacka nej till en resa till the States avec mi amour. Är trött på snö, kyla och grått väder, vill ha sol, värme och allt som hör till! Sommar, jatack!


Update 18.40
:
Jag suger på att göra läxor! Tänker därför ta en paus från datorn och pallra mig ner till TVrummet. Aldrig mera tjockistv!? Platt tvn sitter nu på våran vägg och tjocktvn står i blårummet, fytusan, nu är även vi mainstream! Kommer sakna den fina gamla tvn som vi har ärvt från någon gammal släkting (pappas farmor trorja). Funderar på att ta med mig Mr. Chemistry ner? Fast näää, han är lite för tung för att släpas upp/ner.
Men snälla, kolla in lfstore.com helt otrolig! Önskar det fanns i Svedala, hade bott där :D


/A

Yo, Fatso

Hey, ugly.

 

Renarama tjockisdag idag, huga. Massiv lunch i form av Saigon och sedan massa äcklig grädde (fick på fingrarna hela tiden), vitchoklad vilket visserligen är nyttigt meeeen tjockisdag. Funderar just nu på att göra läxor, men mitt huvud säger neh. Vill helst av allt bara ut och övningsköra, för snart är lovet slut! Åh, vad lovet har gått fort, sjukt fort..

Nu längtar jag som en lite gnu till det underbara påsklovet som komma skall, om xantal veckor, medans jag dricker mitt iskalla vatten och lyssnar på Svenska Hollywoodfruar (tv play, olika kanaler, woooonderful!). Usch, nu fryser jag ihjäl, ska ta mig en varm filt, titta lite nördigt i skolkatalogen och sedan bara, läsa? Pesten.

 

/A


Det snurrar i min skalle





Glömde för ögonblicket bort att jag hade en blogg och därav borde skriva lite i den... Gårdagen var jobb plus middag på Brasseriet och idag blev det jobb.. Har otroligt ont i kroppen och halsen men ska lite innan åtta bege mig till den underbara Pettersbergshallen weho. Ska åtminstonde testa att träna, har jag tur/otur så bryter helvetet ut och jag blir frisk eller så kommer det att fortsätta gro i min kropp (vilket jag hoppas på att det inte kommer att göra).
I vilket fall som helst vill jag inte längre se några semlor, jag är sjukt stressad inför alla läxor som jag måste göra och den sömn jag skulle behöva ta igen. Dock är jag lite lugn inför körkortet efter lektionen idag. Upptäcker lite random blåmärken på armen men vad tusan, det positiva med allt ihop är att jag kommer få lön och jag får dessutom ta ett varmt otroligt bad på kvällskvisten! Ohyes.


Update 22.57:
Supertunga ögonlock, löpningen var underbar, mestadels av träningen i försvar, underbart. Får se imorgon hur halsen tar sig och sedan blir det jobbajobbajobbaaa (HippHipp-style). Ska även ta mig i kragen och plugga skallen av mig och komma ikapp for once, hähä. Framför tv-n.
Ska kanske ta mig upp till min dator nu och titta på Halv åtta hos mig eller kanske Sveriges värsta bilförare.
Go'natt!

/A

The Hourglass

 

Kameran följer med till jobbet imorgon! Ska bli till att fota massvis av semeltillverkning och kanske annat roligt. Stått i kassan mest hela dagen, så sommarjobbet är nu kirrat, ohja, jag är en lycklig tjej. Lyckligare blev jag när det nu blev 80% säkert att vi åker på en resa till Grekland (troligtvis) runt skolavslutningen, åååh! Jag längtar verkligen tills biljetterna är bokade och man säkert kan säga att det datumet åker vi. Skulle dessutom bli min första resa till Grekland, inte fy skam det heller eftersom det verkar vara så gruvligt vackert och varmt (:

 

I valet och kvalet om jag ska plugga, körteori/skolarbete, eller om jag ska läggamig och slappa eller kolla efter lite härliga vår saker på nätet! Mormor ska iaf ta med sig sin fina ringsamling in till stan imorgon så man kanske kan udvidga sitt accessoar fråd och sedan kan man hitta lite smått på stan (när jag hinner ta mig dit).

 

Imorgon lär det också bli dubbelt upp med träning, om halsen tillåter, först friskisgymmet med pöjkarna i klassen och efter det gammal hederlig handbollsträning i mina hemtrakter, Pettersberg.
Lär bli en ok dag imorgon... Skulle dock behöva mer tid för plugg...

 

/A


Rosa semlor till extra pris

Har bakat semlor hela dagen, med hallon och vitchoklad i mandelmassan och hallon i grädden (tips för alla med NA-kortet, Örebro Kaffe och Pralin har just nu extrapris på semlor, 15kr/st). Har även arbetat i kassan, packat ner semlor i papperspåsar och övningskört. En salig blandning av diverse uppgifter har det allt varit idag och snart är det dessutom träning (trots lite små jobbig hals). Ska läsa lite i körteoriboken, troligtvis göra ett test sen kanske göra lite läxor, eller mer körteori.

Kort men vad gör det.

/a

I loved you first

 

Gäster igår, middagsmys med melodifestivalen i bakgrunden, helt okej kväll. Narnia med Martin efter tonvis av mat och dryck, mysigt som tusan. Sedan sov han till ett! Eller nej, inte riktigt, men pga honom låg vi i vilket fall kvar i sängen till ett... inte helt okej, men väldigt mysigt :)

Sen satt vi och läste Körboken hela dagen, ack så romantiskt. Men så är det ju alltid, vi är ju höjden av romantik liksom (not). Är snart klar med hela boken, Martin har åkt hem och jag har ont i magen! Toppen helg dock, lite väl mycket mat kanske och ingen träning (halshelvetet). Men det spelar ingen roll för jag fick ha älsk här i ett par timmar, var ju ett tag sedan vi träffades (en vecka, heheh).

Mycket Martin nu, ska sluta skriva om honom, han är inte värd det.. Inte när han inte är här iaf :) Nääää, skoja. Han är bäst. Om han själv får säga :D

 

Ska göra ett körprov trorja.

 

/A


Snön lyser vit på taken


Borstar tänderna och ska snart dra iväg till Tullängen, dags att träna finfina småflickor! Efter det blir det övningskörning med far min och sedan hem, lite läxor, plocka lite och tillsist gäster. Fullspeckad lördag med andra ord, men hellre det än att bara sitte hemma på sin rumpa och inte göra ett endaste dugg, inte alls kul.

The sun is visible, indeed. Våren? Nej, härliga vinterdagar i slutet av februari, det gillas starkt, dock hade jag nog föredragit att snön inte längre låg på vår mark och att fåglarna kvittrade sådär vårigt i träden. Är ganska taggad på en löptur, men känner att en förkylning är påväg.. Hoppas på att jag kan träna igen, ordentligt på måndag efter att jag har jobbat lite :)

Ska pallra mig iväg nu!

Update 17.04:
Vill köra SingStar men det verkar inte som att min syster har lust med det, tråkigt. Får nöja med att uppdatera min Spotify lista och sjunga med till de härliga tonerna som tas i alla superlåtar. Passar även på att ta lite nice kort med det roliga macroobjektivet istället för att göra matteläxan (duktigtjej).
Snart kommer the guests, bör kanske plocka undan lite grejs så att det ser lite treflans ut. Får bli det istället för SingStar, som är helt ovärt att köra själv.... om man inte är SJÄLV hemma såklart.

/A

Minnen för livet

 

Fann gamla notes från Band class och betyg från Pakistan... Hehe, jag måste erkänna att det fick mig att sakna det hela en del! Vilka minnen, vilket land, vilket folk, allt liksom. Hur vi hade English, Chemistry, French, Band, Algebra, Computer (fyhelvete för Algar), Arts..... ÅH! Saknar Arts och Band som in i helvete, sjukt roligt ju.

 

Nu sitter jag däremot och lyssnar på Spotify och ska strax fortsätta med städningen av rummet. Behövligt då alla böcker, kläder, grejer i allmänhet bara ligger huller om buller i hela rummet. Måste också damma min lovely Ben & Jerry's samling (typ 54 tubs) och Svampbob samlingen :D

 

Povel Ramel - Jag diggar dig, ganska najs! Hehe, härlig mix man har i bland och älskar namnet på listan "I loved you first"... "he is going to kick your fucking ass, and you know is name is kyle gass".

Rummet kallar,

/A


Me, Myself & I


Oh, känner mig så egocentrisk, flera inlägg med bilder av moi! Ska lugna ner mig på den fronten så fort lovet kommer och jag har tagit fler nya bilder som jag kan lägga upp :)
Anyhow, känns som jag har vattenånga i mina lungor/bröstet, inte det minsta kul.. Vill att det ska bryta ut eller något så att det försvinner for ever och jag kan utan risk för allvarliga skador träna, hehe.


Har inte gjort några läxor ännu och jag skäms för det. Dock gjorde jag både ToK och franska på min fina håltimme imorse, men skulle plugga kemi när jag kom hem. Fryser däremot rumpan av mig så har inte riktigt orkat sätta mig vid 10kgs böckerna, ugh.


EXTREMT SÖTSUG! Hatar sådanna dagar, bara småätande och onyttigt... Det är ju inte ens gott egentligen. Nej, ska äta frukt så jag blir kvitt det hemska suget efter söta karameller och annat innehållande mycket kalorier. Annars lär man blir sumobrottare som vuxen när ens metabolicrate (ämnesomsättning?) saktar ner... Biologi is da shiet liksom.

Onödig info, men funderar på att ta en sväng runt staden imorgon, införskaffa lite nya kläder. Hehe, så kan jag blogga om något vettigt!

/A

Hey shorty!

 

Ingen träning, någon spelar trumma i min skalle och äter kakor i min hals. Har varit hos los hairdresser idag.... Blev kort! Höhö, enligt mig, men det var behövligt. Sjukt slitet. Ska banne mig fundera på om jag ska klippa det KORT nästa gång, vet inte om jag har modet till det dock :). Kanske ska nöja mig med att förga det i någon rolig färg till våren?

 

Fick också övningsköra till Marieberg idag. Kanske inte det bästa idag, men man tar väl all träning man kan få, så man lär sig köra brumbrum. Suck, påminde nyss mig själv om teorin.. Hihi (hey, loser), kan ingenting typ.

 

Hembjuden till Martin... Åka/stanna hemma? Vill åka dit, men har verkligen ingen ork. sova.. f'låt<3

 

Ska continue med mitt arbete och ta och hosta lite.

 

Ses

 


Sketch y=x(x+1)(x-3)



Iskallt utomhus, tidiga mornar och sena kvällar. Fy för skola innan sportlov! Sitter ioch pluggar matte, matte, matte, biologi, matte... Matte prov imorgon, hehe. Kändes som att det skulle gå bra i början, men nu, nej. FY! Ska kolla en snabbis till, sen blir det banne mig sova säng! Är sjukligt trött. Ska inte slösa mer tid på skrivandets, men Martin får pryda bloggen idag. Åhja, jag gillar ansiktsuttrycket.

Godnatt

Panic in my bedroom



Letar Extended Essat topic tills imorgon, PANIK! Måste finna mig en research question som jag ska lyckas göra ett otroligt bra labb på plus att jag ska lyckas skriva cirkus 4000ord. Någon som har tips på intressanta idéer inom biologi som man kan skriva om, hehe. Upptäckte nyss att biologi är ett av de svårare ämnen att skriva ee i, men det är dock det intressantaste hehe.
Jag har inte bestämt mig om det blir djur, plantor eller bakterier heller. Ich. Jag hatar att bestämma, avskyr att jag är så velig.. Önskar jag redan som Karim hade startat med den lilla uppsatsen, fast nä, procrastination for the win liksom..

Ska återgå till letandet så att jag även hinner fixa engelska presentationen och CAS reflections inför morgondagen, plus lite extra matematik plugg eh? Hehhe. Och mon francais, j'ai besoin parle plus de francais... Eller något.

Au revoir

Update 22.36:
Kass, urusel, sämst. Handboll är helt enkelt inte min grej...
Ha en super alla hjärtans dag medans jag sysselsätter mig med de resterande läxorna och öhh... sover.
Puss och kram.


Bättre sent än aldrig

Åhnej, jag är inte alls sämst på att uppdatera min blogg... Har varit hos pappa och datorn där är lite väl seg för blogginlägg, därför blir det inte så många.
Söndag idag alltså, kul.. Skola imorgon, kalas. Men helgen har varit guld i vilket fall. Fredag, pulka+18årsfest för Hassan, lördag, Martin+träna små flickor+myskväll i huset, söndag, slappa+läxor (när jag får ändan ur att göra dem). Kortfattad helg.

Hehe, har även gjort halkan! Det är det roligaste någonsin ju, hehe. Åkte med Emma (y' vi hade ganska kul i våran bil faktiskt. Och nog känner man sig vuxen när man sitter två 17åringar i en bil.


 

Update 17.41:
Försöker skriva en trevlig liten engelska uppsats efter att jag har gett upp matteräknandet (miniräknaren ligger kvar hos far min, suck). Går inte sådär jättebra då jag inte har en aning om hur det är meningen att vi ska börja uppsatsen (IBare får gärna hjälpa till om de läser detta). Måste även tillägga att jag har ont i öronen, asnajs? -Nej inte det minsta hehe.

Lillasystern har även bakat kladdkaka (stickycookie) idag vilket betyder att man lär gaina xantal kilo, muuummmma. Eller? Kanske ska leka med kameran efter att uppsatsen är klar? Var ett tag sedan, fast nej... Procrastination.

Ciao.


Asså, sluta vara tråk

Dålig update, jag vet, men jag har upptäckt ett liv utanför datorn... aka skola! Hei bra betyg? -I doubt it.

Ingen bild, ingen text. Vilket oroligt inlägg.

Afrobullar, yuuuum

Fick mig ett gäng supergoda Afrobullar av Enoch idag (TACK!) hehe. Hans mamma bakar seriöst de godaste bullarna.
Funderar just nu på om jag ska ladda upp en bild till inlägget eller kanske lägga upp en låt/youtube video... Är lite smått kluven i frågan. Blir förmodligen ingetdera då denna dator är segast i stan...

Hade sovmorgon i morse! Började 10.35 det var sjukt skönt, plus att jag slutade fem i tre. Men imorgon blir det allt en lååång dag (börjar 7.50 med halka och slutar skolan 17.00). Nej, dags för läxor!


Flying high

 

Sitter i Stora Forsa och spelar Bon Appétit (frågespel) och småkollar på Melodifestivalen i bakgrunden. Kom etta i spelet första gången och tvåa nu, ganska roligt spel faktiskt. Önskar att jag hade tagit med kameran hit, fast nää.

Nu ska jag vila min storarundamage på denna fina soffa så att den slutar vara så full.

Ciao!


Spiderduck, Spiderduck, does whatever Spiderduck does.

 

Hei tjockis! Sitter och äter fetkebabrulle.. Rulle är inte riktigt min grej men det blev fel, lär inte bli någon mer än på ett tag hehe. Har jätteont i huvudet och småont i öronen, bådar verkligen gott det här! Men varför klaga, det är ju fredag och helg! Fyfan vad mysigt. Supermysigt. Ledigt, soft, vila, chilla, slappa! YES. heheh

Ovärt

Ta en gosse i hand, var lite glada ibland



Peace, love and understanding, fina ord men går inte alls ihop. Hade presentationen idag, sitter nu på golvet i mitt rum och läser Kalle Anka. Ikväll ska alla dra iväg och kolla på TGK, men inte jag, för jag har ingen lust att svira ute på stan sent en torsdagskväll. Är heller inte supersugen på att träffa massa folk... Speciellt inte drucket folk. Därför tar jag ett kliv tillbaka och tar det kolugnt tillsammans med läxböcker och kanske lite vatten, det blir super!
Alla som drar och tittar på de söta pojkarna i kilt får ha det superkul.

Vilaaa,

"That delicious man" - Capote

 

Sitter och kollar in lilla söta Truman Capote på youtube inför mitt role play, heheh. Det kommer bli sjukt svårt att immitera, får bli gnälligläspröst som är släpig och utstående haka med ett högt huvud helt enkelt. Sen ska jag skriva franskan, men har huvudvärk, så vet inte om jag gör det innan eller efter jag kommer hem från matchen mot pojkarna (taggga). I will continue och hoppas på det bästa så att alla mina sjukt roliga läxor blir klara så att helgen kan tillbringas i lugn och ro på landet!

 

Tillägg: För er som inte känner till Truman Capote är det en mytomspunnen författare som har skrivit flera olika böcker varav den sista var In Cold Blood. En berättelse om ett brutalt mord som faktiskt är verklighetsbaserad, en "non-fictional novel", helt unik med andra ord. Berättelsen är mycket mörk men jag rekommenderar den starkt. (Bör även nämnas att det sägs att Capote blev kär i en av mördarna, Perry, och har därför glorifierat denne och givit de som blev offren mer skuld/skam).

 

Ses


Socker vore inte dumt

 

Trött i magen, huvudet, kroppen, överallt. Försov mig nästan imorse, höll på att somna på alla mina lektioner och lyckades även sova ett xantal minuter i biblioteket... Skulle inte alls bli förvånad om en förkylning är på väg då i princip hela klassen går runt och snörvlar, hostar, nyser. Dock har jag bestämt att jag inte kommer vara sjuk förens möjligen på torsdag då vi ska spela plojmatch i morgon! hehe

Om åtta minuter är det halv åtta hos mig, ska sätta mig under lurvfilten och slökolla lite på det innan jag tar i tu med arbetet till imorgon.

 

Ha det,


RSS 2.0