Tisdagsinlägg

Gissa vem som är glad!? Yes, jaaag! Vi har studiedag imorgon. Toppen :)
Men kl.10.00 kommer jag vara på Idrottshuset och träna lite handboll, sedan måste jag läsa ut "In Cold Blood", och plugga matte.
"I miss you more than more" hehe, nej, youtube är min vän just nu, kollar härliga (nej, väldigt tråkiga) tvserier. Menmen, julkalendern börjar ju inte förens 1:a december liksom :)
Nu ska jag ta mig ett glas vatten, kolla lite till på youtube och sedan läsa en hel del i boken så att jag inte dör imorgon.

Ha det!


17.07

Fryser händerna och fötterna av mig! Fattar inte att det kan vara så förbannat kallt i pappas lägenhet, illa. Aja, skola [check], matteläxan [typ halvt, check], träning om tre timmar hehe. Jag har inte den minsta lust att cykla till Idrottshuset just nu, det är alldeles för kallt, men vad gör man inte för handbollen...

Hm, undrar vad jag ska hitta på fram tillsdess då? Kanske... Ja, blir väl läsa "In Cold Blood", hey svenska läxa...

Ännu ett onödigt inlägg, men det är lite roligt att det är uppladdat typ exakt 24 timmar efter det förra :)

Cya'

Så det kan gå

Nu har vi precis tänt första ljuset i adventsljusstaken! Det höll  på att sluta i katastrof, hehe, började småbrinna lite, men vad tusan :) Sen har julstjärnorna åkt upp och strax ska det värmas lite glögg (inte jättemums, men vad gör man inte för julen). Hmm, funderar på om jag ska föra över bilderna från igår till datorn, men borde först göra klart min engelskauppsats. Kanske gör det efteråt? Hehe, Martin&Mathilda är så söta såå på de bilderna :)
Åh, var ute och övningskörde i det härliga snö(o)vädret förut också, gick 'la fint skulle jag vilja påstå. Eller ja, det gick inte allt för illa (a)

Piff och Puff på TV dessutom, hehe, ibland är det bra att syrran är TV-nerd.

Okej, lite ovärt inlägg, och inte nog med det, det andra för idag. Jag urartar!
Hehe

Ha det bäst!



Tänd ett ljus

Och låt det brinna.... Ja, oj, det är redan första advent, herregud vad tiden går fort :o Det var ju nyss sommar... fast nä. Ska väl julpynta lite senare när min mor behagar att komma hem och så ska det bli lite övningskörning i snövädret :)

Nej, nu ska jag sätta mig i min varma soffa och kolla på Phineas och Ferb medans jag låtsas att jag skriver min engelskauppsats..

Trevlig advent!

Ensam hemma

Fredagsmys på landet slutade med ensamlördag hemma i stan.
Var ute och tog kort på Martin och Mathilda medans de kastade football, men tyckte det var trist så gick in och lämnade kameran och joinade dem i stället! Heh,
Nu sitter jag hemma i soffan igen, helt själv; syrran ska sova hos en kompis, mamma sover hos Micke och Martin åkte hem, tummenupp. Jaja, hittade iaf Harry Potter och Hemligheternas Kammare på 5an! 

Funderar på att låte kemiboken hålla mig sällskap.. eller kanske engelskauppsatsen? Jo, någon läxa ska allt bli gjord :)

Nu blire' lördagsmys, on my own, howdy.  




En dag på landet

'ello! Det snöar och är 6 minusgrader ute, häääärligt!
Nu sitter jag på landet och degar med min Martin<3 borde egentligen göra läxor.... fast nää.
Fick dessutom tillbaka biologiprovet, I liked the result! :D

Blä, nej nu ska jag ladda över fina bowlingbilder (typ tre veckor sent) till datorn, fast det tar hundra år eftersom min dator är fylld med sirap.

Martin gillar dessutom namnet på min blogg, jävla urartning det här!

Fredagsmys, ha det!



 


Pepparkaksglass

Okej, hatar min cykel och excel! Min cykel tjuter som jag vet inte vad och excel vill förfan inte alls sammarbeta med mig :'(

Hehe, fast nu lyckades jag bli vän med excel :). Tjatar om mina läxor hela tiden, men är nästan klar med the lovely biology report *tummenupp*. Sen ska jag leka ihop en broschyr i franska!

Åhnej, kanske man ska gå tillbaka till word dokumentet och skriva på sin conclusion (touch är bättre än hearing) ;)

One fish, two fish, red fish, blue fish.
Lev gott




Uppdatering 23.07: Ohyes, jag är duktig! Labbrapport (check), franska broschyr (check), utskrift på G. Blä, så mår jag illa av Toblerone, det är verkligen inte gott. Nej nattinatti.

 


Rush hour

Tjabba! Hemma från träningen, roligt var det.
Idag var en fullspäckad dag, började åtta med skjuts till skolan (tack mamma), sedan blev det biologiprov sista lektionen, sen till Pralinen för att vänta till 14.50 och sen körning en timme på bilskolan :)
Hehe, dessutom tjänade jag 200kr på att fota min farfar, Irene och deras vovve (tog typ en 20min) och sen iväg till träningen som började 17.00. Snabbtjej, känner mig som en superhjälte, yes.

Nu ska jag skriva labbrapport och göra min franska läxa tror jag allt.
Carpe diem.




Stressad tjej,

Hehe, lekt lite med bloggdesignen idag (tack Tove), lyckades få till en hyffsad bakgrund. Är kanske inte fullt nöjd med den, men whatever :).
Nu måste jag plugga biologi.... och det blåser storm ute och det är isbana utanför mig! Men ja, måste ju säga att jag gillar att snön har kommit, även om det är sjuttioelva minusgrader ute och blåser motvind hela vägen hem.
Btw, kolla in Toves blogg www.rosesandchemistry.blogg.se :)

Grejt, ha de'





Bonhomme du neige

Nya träningstider 20.00-22.00, hehe, det gillas lite halvt. Lite sen träning men annars är det *tummenupp*!
Och yes, jag är äntligen klar med engelskan "Written Task about CCTV", nej, snart är det 1984.
Håller dessutom på att försöka fixa den underbara bloggdesignen, kan inte påstå att jag vet hur man gör :( ska kanske be om hjälp heheh.

Ohlala! Nu ska jag dejta biologiboken, simma lugnt.





Oj, det urartar

Ja, det urartar med råge! Veckor har gått sen jag blev sugen på att testa en blogg, men nej..... självfallet skjuter jag upp det också :)
Anledningen var att hitta ett super namn som jag skulle gille, hehe. deturartar.blogg.se skulle det vara med I blew it. Sedan funderade jag på ergosum men det var taget.

Äsch, now it's done och jag är tillbaka i bloggvärlden. (Yes, Im quite mainstream).



Och jag saknar solen och värmen :)


RSS 2.0