Inte nu

Det snurrar och snurrar, det står aldrig still.

Allting bara rusar på i ett enda kör. Mitt liv är enbart en cykel med skola, träning, läxor, sova, träning... Det är lite småtufft att hinna med allting, men det känns bra att vi har introduktionsdag på fredag och inte vanliga lektioner (askalas). Sedan blir det landet i helgen, längtar! Det kommer att bli helt underbart.

Är inte alls in the mood att skriva på bloggen, som dock kräver en rejäl uppdatering. Jag suger verkligen på det här, fast egentligen, vem vill läsa om mitt liv? Vem vill läsa om att jag mår bra/dåligt, har kul/tråkigt... ujujuj, förstår inte att folk har blivit kända på sina bloggar genom att skriva om sitt liv? Äsch, jag trivs bra med att vara unknown by everyone!

/A

Imorgon när skolan började

Det blir nog ingen träning för mig idag. På gårdagens träning krockade jag och Lisa med våra huvuden, och det blev en rejäl smäll. Jag föll till golvet och idag har jag huvudvärk, dock tror jag att jag dragit på mig en förkylning på samma gång. I vilket fall som helst vill jag inte riskera att vara sjuk imorgon, då skolan börjar. Vi har fått vårat nya schema och det är banne mig inte att leka med. Spelar ingen roll vad mina tränare säger, men med det schemat plus träning fem gånger i veckan och läxor på det så kommer det inte att fungera i längden. Det finns inte en chans då dygnet enbart består av 24h.

Kommer inte skriva så mycket mer, för jag vill träna, men huvudet hänger inte med. Nu ska jag ta mig i kragen och förbreda inför den stora dagen. Första dagen i TREAN!

/A


Bjuder på mitt schema i dålig upplösning, HIGH FIVE...


Ännu en dag

Hade ett utkast från 9de augusti som jag inte alls hade fortsatt skriva på, så I guess jag tar mig i kragen och skapar ett nytt. Så idag är det tisdag och jag har precis insett att jag är lite halvt tumblrfamous för att mycket sällan ladda upp bilder he-he (Simpsons style). Idag har jag i vilket fall klippt topparna eftersom mitt hår är mer slitet än en sopkvast, suck. Men farfars sambo Irene sköter gärna en del av smuts görat, tack!
Har dessutom satt igång med mitt fina EE experiment, och det har redan börjat artat sig, inte som jag velat, men det kan kanske bli en 4000 ords uppsats tillslut. Har, sort of, skrivit klart mina Written task, ska skriva ekonomin imorgon och det kommer bli awesome. Det är enbart en vecka kvar till skolan, weho.... not.

Aja, ska kanske fundera på att dra mig till sängs. Natti.



/A


Vi har i alla fall Paris

Jag skulle inte prata så mycket om mig själv om det hade funnits någon annan som jag kände lika bra.

Imorgon är den sista dagen på jobbet, vilket kommer vara bra eftersom jag då helhjärtat kommer att kunna fokusera på mina läxor. På lördag är det sedan Beachcupen så innan dess bör jag fixa matsäck som jag kan ha under dagen, it's gonna be great.
Har suttit och kollat på 7th Heaven nu ikväll, det är faktiskt bra, lugnt. Inte som alla serier som är moderna och nya... jag tror faktiskt att jag föredrar de som har några år på nacken, inte fullt så dramatiska. Ta 7th heaven till exempel eller de gamla Beverly Hills, inte alls fy skam att glutta lite på det istället för toppmoderna Gossip Girl eller Sex and the city, inte samma moralläxor i dem som det var förr. Med förr menar jag 90tal, man behöver inte gå långt tillbaka i tiden, inte flera hundra år, för att se stor skillnad på nya och äldre tv-serier.

Helt ovärt att babbla, plus att datorn är i konstig vinkel, så det blir stavfel hela tiden, jag ger upp. Sängdags!

/A

Randiga byxor i en sömnlos dvala



Mitt knä gör lite småont, är trött i kroppen, har tränat underbar beachhandboll, planerar ännu ett facebook event, är sjukt stressad över extended essay samt alla andra läxor som skall göras INNAN skolan börjar. Mitt liv i en mening. Nej, jag ska inte klaga. Jag har enbart ett år kvar på gymnasiet, jag har fortfarande tid att få bra betyg i alla mina ämnen, det ända jag måste lära mig är att prioritera och hoppas på att jag kan planera så att man hinner med alla läxor i tid utan att skjuta fram dem och stressa, så att man hinner med var eviga träning som vi framöver kommer att ha och så att man hinner med underbare Martin någon gång ibland. Det kommer bli ett år fyllt av prestationsångest och ett år fyllt av tråkiga och o´jobbbiga val som skall göras. Fyfan. Dock kommer detta troligtvis att få mig att växa som person, vilket är någonting positivt i det hela.

Bleh, nu orkar inte jag skriva någoning mer, det gör bara massa ont i handen ju, konstig vinkel.

/A

RSS 2.0