Midsommar

Nejmen hörde att det var midsommar igår!? Firades på Nornäset där Johan och Åsa gifte sig ute i gröngräset. De hade tur med vädret under vigseln och efter den blev det midsommarlunch i ett vitt stort tält på deras gård med köttbullar, potatis, nubbbe, sill och allt som hör till, plus tonvis av fina bröllopstal. Efter det var jag övningskörnings ledare åt Viktoria på de krokiga grusvägarna som slingrar sig ut till lantstället. Lite vuxenpoäng där tycker jag allt. I och med att bilturen blev lite lång så slapp vi dansa runt midsommarstången hehe. Lite senare blev det dinner. En hel jävla gris (plus ett lamm) grillades och karvades och ordnades med. Sjukt gott var det och tillsist slutade det med fest. Hela natten lång. Kom i säng vid fyra tiden. Alltså inte helt fel att festa järnet tillsammans med mamma och massa vuxna som man vuxit upp med. Schysst.

-I korta drag

/A

Måndag

Ful bild på phettfina gossar i kilt <3



Tjockar djungelvrål i soffan efter en sjukt nice dag. Tog bilen till Karlslund för lite träning, körde 1.25km som uppvärmning, startade femman och spanade in några lagisar! Kutade ikapp dem och sprang med Lisa på cirkus 25 min, ganska nice. Kom in i andra andningen helt underbart. efter typ nära-döden upplevelse de första 2km. Askalas med lite fys på det, skippade armhävningar/överkropp och satsade istället på mage/core och spänst.

Tidigare idag har jag sålt glass och tryffeltårtor på Pralinen på Järntorget, härligt. Behövde dessutom bara jobba förmiddag vilket var soft. Tog en tur på stan men fann ingenting woow.. eller jo, en sjuktskön tröja på Monki (det är rea, så det är okej att titta kläder där), men jag handlade ingenting. Gick istället tillbaka till Pralin på Bondegatan och hängde där hela eftermiddagen.

Om vi ska gå tillbaka ännu mer kan ju bara påstå att min helg har varit helt otroligt underbar. Utgång med killarna i fredags (startade på Ivy, slutade på Frimis). Lördagen, häng i Hästhagen med paradare och sedan vidare till Ivy med Edvin, Puppy och Juuuulia! Bad i Svartån och sedan en cykeltur hem till Edvins kusin där vi crashade i soffan.

Det var nice.

/A

Alive

Försöker hitta LD och SD växter, verkar som att det blir solrosor. Kan i och för sig vara lite härligt! Tänkte även ta och klaga lite på hotmail.com som inte alls verkar fungera for some weird reason.
Så att ni vet att jag lever liksom.

/A

Back on track



Hemma från ett underbart vackert och varmt Grekland, snäppet brunare och boss över fina, härliga Scen och teknik (tack så otroligt mycket Jocke<3)! Veckan har varit helt otrolig fylld med massvis av bad både i hav och pool samt dykning, besök i fina gamla Rhodos, taxi turer, underbara stränder, mat i ton, greker, tzatsiki, vitlöksbröd och mysiga drinkar. En hel familjeresa blev det, fler än beräknat (tur att vi inte bodde på samma ställe), vi var ju såklart jag, mamma, systeryster, moster och mormor sedan var mormors syster Mariette där tillsammans med sin man Benny och deras dotter Madeleine med sin kille Andreas, plus mormors andra syster Marie, hennes man Svenne, deras dotter Susanna, Svennes son Lasse, Lasses fru Sofia och deras små tvillingar Isa och My. Snacka om att det var highlife den dagen vi ALLA var ute och åt middag tillsammans i gamla Rhodos.
Menmen, vi umgicks mest med Mariette och Benny och det var ju inte helt fel.

Nu ska jag börja fokusera på läxor, extended essay och annat sådant där viktigt eftersom seglar lägret i Grythem tyvärr blev inställt :(
Försöker finna lite long-day alternatvit short-day plants som jag sedan kan införskaffa för att börja mitt underbara, avancerade, time taking experiment!

/A

Statisk statistik

Tycker att min statistikkurva är rätt så häftig, i mönstret.

Igår, som sagt, vaknade jag tidigt för att vara i Hallsberg klockan 8.00, spelade match, tog bilen hem, duschade, uträttade ärenden eftersom mötet blev inställt och sedan bar det av till teatern vid femsnåret. Kalas liksom. Föreställningen var bra, väldigt mycket omstart och puss och sådana saker, så skådespelarna lost their lines ibland, men så illa var det inte. Ljudeffekterna, måste jag påstå, var klockrena :) hehe... Ska bli kul att höra om kvällen eftersom det blir någon helt ny som ska satsa på tryckandet av play etc. Jag hoppas denne person klarar sig galant. Anyhow, efter föreställningen var det pepp ute på gatan men väldigt fina (läs grova) ramsor. Sedan drog jag och Linnea oss mot Ivy eftersom vi skulle träffa folk där, (Calle är ju 18 nu) :) Halsade öl, satte oss på uteserveringen, tog oss in igen, satt med massa paradare. Satt där tills det stängde, efter det fick den nyktre Martin skjutsa hem Saleen och mig. Snällt. Sov hos Martin.

Intressat läsning eller? Nej. Menmen, jag har packat och skrivit urusel uppsats. Jag ska resa. Hejdå.

/A

Tar en tur

Stjärnparaden, torsdag och fredag, arbetsdag var 13-14 timmar, nice. Dagen startade kl. 8.00 i Hallsberg där jag fick deltaga i EN match på Järnvägencup eftersom jag fått information om att Paraden, idag, skulle träffas kl. 13.00. Det var tyvärr fel, så en match till hade jag allt kunnat spela. Menmen, kl. 17.00 blir det Paraden på Hjalmar Bergman teatern, inte fullt fel och efter det blir det Ivy för att träffa min wonderful vän Carl som är hela 18år! Supernice liksom. Sedan, äntligen, tyvärr under sista Stjärnparadsfesten (sadface) bär det av till det varma, vackra, underbara Grekland där en vecka ska spenderas med de av kvinnligtkön i den närmaste av familj.

Nu borde jag göra klart min horrible svenska uppsats som måste skickas innan jag far min kos till ett land utan svenskt tangentbord. Annars lär min svenskalärare avsky mig för all evig tid (ett år) framöver.

Men, sommarlov. Mätt. Varm. Shorts. Trött som tusan. Konfunderad. Förväntansfull. Ord som beskriver tiden just nu.

/A

It's over



Sitter i vårat lilla kök och ser vinden susa i trädtopparna där utanför. Visst är det varmt, visst är det soligt (till och från) men nog blåser det storm. Men vad gör det egentligen, när det idag var sista dagen för mig i skolan. Nu var det slut på tvåan, dock inte inlämningsuppgifter, men lektioner. För på söndag drar vi iväg till Grekland, där vi kommer att spendera en hel vecka. Härligt. Behövligt. Det har varit kaos senaste dagarna. Inlämningsuppgifter, prov, handboll, hajk, svek och massa annat, men nu är det inte mycket kvar. Jag har två kemigrejer och en svenska uppsats som måste in, Stjärnparaden som ska jobbas på redan imorgon, samt handboll.. Sedan, äntligen, söndag. Hejdå Sverige och hej varma Grekland.

Jag vet inte. Jag har inte så mycket att säga känns det som. Jag tumblar mest heh. Dock har jag inte riktigt vågat börja lägga upp mina bilder där, utan google is your friend. Finns tusentals härliga bilder som bör delas med omgivningen. Helt underbart. Och utan text. Bara reblog, post. Lovely.

/A

RSS 2.0