Crisis

Casanova eller Bridget Jones Dagbok... eftersom Casanova ägs på DVD blev det att titta på Bridget som får sitt hjärta krossat, kalas. Så, veckan har varit toppen. Halmstad där man träffade farmor, Bonzo och Rusty, riktigt nice tycker jag. Vi tog oss även en sväng till Liseberg där det åktes massvis med karuseller och vanns en massa godis, jag vann: 1980g kexchoklad, 2kg marabou schw. nöt, fem rullar center och en påse bilar. Inte nog med hundar, farmor och Liseberg men vi for också till havet och badade, sjukt kallt, sprang runt en vacker liten sjö, tränade agility och åkte på en tur till Båstad, käkade massvis med glass och ja, hade semester helt enkelt. Sedan blev det ett stopp i Forsa nu i helgen, där jag, Martin, mormor, morfar, mamma, Mathilda och Micke bara mös.

Ikväll stod jag på Behrn arena och sålde korv, hamburgare och dricka till alla ÖSK fansen. Det var riktigt härligt tills det började regna och blåsa... och jag som cyklade.

Gud vilket osammanhängande inlägg, men jag har noll fokus, vill börja på min extended essay, har små panik över alla läxor och vill inte alls börja trean!? VAFAN VALDE JAG IB FÖR?! *sadface*


/A

Alohomora



Söndagen den 17 juli. Imorgon far min syster och jag tillsammans med far söder ut, nämligen till Göteborg och Halmstad. Liseberg och farmor ska besökas, herlich. Ytterst ledsen att min kamera förstör var eviga bild så vet inte om jag ska släpa med mig den eller inte, känns så föbaskat ovärt att inte kunna ta en endaste bild. Kanske kan få låna systerysters kamera... Om min kamera aldrig mer kommer att fungera, peppar peppar ta i trä, ska jag införskaffa mig en Nikon, tror jag.

Fick en släng av feber igår kväll, vilket sög, huvudet var nära bristningspunkten och så var det imorse med, men ingen hög temperatur däremot. Jag är i valet och kvalet om det skall tränas ikväll. Jag vill verkligen, behöver det, men pallar absolut inte att vara sjuk på bilresan söderut. Urjobbigt att sitta i en bil i tusen timmar om man har feber!? Och jag som brukar bli åksjuk. Så ovärt. Men miniDVDn ska med, kanske snor med några gamla Harry Potter filmer, lite nostalgi sådär, Postafen ska kanske letas upp och det kommer bli pleasant. Ska ha med mig tonvis av böcker, så det kan inte annat än att bli en superb resa.

Ska ta mig i kragen och starta mitt experiment så fort jag kommer hem också! Det lär bli nice, har fått ett svar att krasse är en långdagsplanta, undrar om det stämmer, i så fall kör jag på det. Annars blir det någon form av solros.

Ciao


Update 12.10:
Funderar på att fixa en ny bloggdesign. Förslag?
/A

Finner inga svar



Känns som mitt huvud ska sprängas. Vardagen är så himla stressig och komplicerad hela tiden, man hinner inte med överhuvudtaget. Satt hemma och chillade vid datorn/tvn imorse som en annan lat, fet, soffpotatis, for till Martin och hade världens talk, åkte mot Vivalla för att finna Plantagen, fick panik då det visade sig att de hade flyttat men hittade dem fem min senare och nu är jag hemma. Efterlyser en expert på växter, fröer, plantor!? Kan någon snälla ge mig ett svar om smörgåskrasse är en lång-, kort- eller dagsneutral planta!? Jag avskyr extended essay.

The wedding ring goes on the left ring finger because it is the only finger with a vein that connects to the heart.

Jag ska fortsätta finna svar till alla mina frågor på google. Kanske även ett recept på något mumsigt som kan bakas till la famille... dock för mätt för att kunna baka.

/A

Även om jag inte borde

Håller andan, vågar inte andas ut.
Är det här som det tar slut?

Lyssnar på Veronica Maggio, tittar på Family Guy, har panik, är trött, är pigg, vill träna men är för lat. Att så många olika känslor kan rymmas i en person är helt otroligt, borde inte vara tillåtet. Glad och ledsen. Två känslor som duger finfint. Inga andra är nödvändiga. Överflöd. Huger? Mättnad? Två känslor som bidrar till övervikt eller ätstörningar, bara problem. Kärlek? Hat? Leder bara till missförstånd, svek, tårar, krig och kaos i världen. Skuld? Lycka? Nej, överflödiga känslor som inte behövs, glädje och ledsamhet är fullt tillräckligt. Är man glad så skrattar man och är man lycklig så graåter man. Åh vad människor skulle bli så mycket enklare att förstå, vad världen skulle bli så mycket lättare.

Ojoj, nu började Scooby Doo, eller började och började... har hållit på ett tag nu. Nära slutet.


/A

Slutet



Så var det slut. Sista delen av den sista filmen. Ingen mer ny Harry Potter värld på de mysiga biograferna, nu blir det maraton hemma i soffan. Jo, har sett den sista delen idag... helt okej, fartfylld. Hade dock föredragit att se den första delen direkt innan, skulle bidragit till hela stämningen. I vilket fall som helst, den följer inte boken i mycket utan har istället ett mer säreget och fartfyllt slut, en egen tolkning helt enkelt. Men det var väl nice det med.

Har dessutom ätit på Brasseriet idag, mätt som en ballong och min mage ser likadan ut. Illa det här. Måste få till träningen igen, den har legat på is eftersom jag inte har varit hemma och när jag väl kom hem satt det en miniförkylning i halsen och lurade, men den bröt aldrig ut. Ska väl ta mig i kragen och dra ut imorgon för en lång och välbehövd löprunda, efter jobbet såklart.

Nu har jag huvudvärk. Dags för ett glas vatten...

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vad du gjort

/A

Päron



Försöka få rutin på det här nu, eller? Vi får väl se vad som sker, men varför inte, när jag ändå sitter på min lata rumpa framför datorn, passa på att skriva ett litet inlägg. Ganska sur på mig själv eftersom det är gemensam träning ikväll och jag sitter på landet, behöver träning, behöver pushen att orka. Men jag får väl försöka ta mig ut här istället...

Ska göra matte idag, kanske skriva lite mer på extended essay och dessutom HELT bestämma vilken planta som skall användas för experimentet som snarast möjligt ska bli påbörjas, läsa lite kemi kanske.. Ojoj, sommaren är ju snart slut, men imorgon bär det av in till stan för att titta på den nye Harry Potter filmen med far min, kalas tycker jag!

Satan i gatan, ska skriva CAS också. Äsch, det löser sig... även om jag är på vippen att hoppa av, läsa ett år extra och gå vanlig natur istället, vore förbaskat härligt!

/A

Remember me?




Har insett att jag är väldigt dålig på detta som kallas för blogg, så har det alltid varit. Jag börjar flitigt, skriver någonting varje dag, intressant eller inte spelar ingen roll, men bloggen uppdateras. Sedan helt plötsligt blir jag lat, ointresserad eller bara struntar i det. Trist men sant. Har faktiskt varken haft tillgång eller lust att vara inne på datorn speciellt mycket, jag har helt enkelt valt bort den för att göra andra roliga saker.

Min kamera har gått sönder. Jag gråter en skvätt när jag tänker på det. Min bäste vän! När man tar en bild blir det en svart prick mitt i den... först trodde jag att det bara var någonting i skärmen som hade dött, just på den fläcken, men tyvärr finns den kvar även efter att man laddat över bilderna i datorn.

Hemkommen från PIP (putte i parken) i lördagsnatt också, där jag har jobbat som funktionär. Fett nice måste jag faktiskt säga! Ytterst härliga människor som man fick jobba med. Började onsdagen med ett nattpass, 19.30-02.30, missade dock både Paramore och Ke$ha, men fick se Nationalteatern. Torsdagen gällde samma tider som onsdagen, vilket inte gjorde mig ett dugg eftersom det inte var någonting jag jättegärna ville se då. Fredagen var helt ledig och firades med Veronica Maggio och The Ark. Lördagen var ett dagspass, så himla nice, med de fina och snälla ordningsvakterna och gruppledarna. Jag saknar det.

 

/A♥


Return



Sommaren går med rasande fart känns det som. Seglarlägret har precis avslutats och jag har redan hunnit jobba någon dag på Pralinen igen och ska imorgon, tidigt, fara till Karlskoga för att jobba på Putte i parken. Jag gillar att typ alla har dragit sig ur så att det enbart är jag och Niklas kvar... Får leta upp folk som vi känner så att Niklas slipper gå runt själv när jag jobbar hehe. Men det löser sig nog.

Anyhow, seglarlägret var helt underbart. Är brunare i ansiktet nu än vad jag var efter Greklandssemestern. Det blåste hyfsat bra, det var sol och vackert väder de första dagarna men i slutet av veckan var det iskallt i vattnet. Ogillas. Så nu har min hals börjat trilskas. Vi har kört wake, badat, kört för fort, för långsamt, kapsejsat och massa annat. Gillas.

Ska packa min väska nu tror jag. Kommer bli kalas eller något.

Kyss.

/A

RSS 2.0