En drink blev till två

Söndag, vilket betyder tillbaka till kontoret imorgon. Visst kommer det vara trevligt att träffa allt folk och socialisera sig lite, men inte himla kul att jobba...
Denna vecka har i vilket fall rullat på som bara den. Förkylningen har i princip släppt och i fredags blev det drinkar (läs vin) med ett helt gäng kollegor. Marei ska börja i ett annat team så vi körde på leaving drinks vilket var otroligt mycket trevligare än jag hade tänkt mig. Dock hade både jag och Lara sagt att vi skulle lämna tidigt. Tanken för mig var att jag skulle träffa Robin och Lara skulle upp tidigt dagen efter för att plugga.. men planerna gick i stöpet. Vår "en drink" blev helt plötsligt en flaska, ingen av oss betalade någonting, och sedan var det fullt ös. Vi gick vidare till en annan pub och där lämnade Lara mig tillsammans med hennes pojkvän och ett gäng andra killar från jobbet. Visst var det trevligt men hade absolut inte tänkt att komma hem vid fyra på morgonen. Dock skönt att höra fågelkvitter när man ensamt vandrade hem i mörkret.

Lördagen blev dock en helvetes (ursäkta språket) för lat dag. Tog mig igenom fyra filmer: Tzatsiki - vänner för alltid, Det nya landet, The Babysitter och Step Up 3D. Den första mest för nostalgins skull. Alla filmer var väl helt okej, dock fann jag mycket roliga citat i Det nya landet.. som till exempel "men titta, där kommer ju en sådan där svart neger" och detta självfallet med en skånsk brytning. Nej, alla filmer var väl värda att se men Det nya landet var typisk svensk med mycket naket och frispråkig, The Babysitter börjar med orgasm och Step Up 3D är ju bara för alldeles underbart bra. Älskar verkligen dansfilmer och de får mig alltid att önska att jag hade börjat dansa när jag var liten.. så att jag skulle träna dans mest hela tiden.
Avslutade sedan dagen med en powerwalk i ösregn och "grönsakstallrik" till middag.

Idag har jag varit hyfsat produktiv. Jag har Skypeat med Nick och efter detta tog jag mig till gymmet för 65 minuter cross trainer och en hel del styrka efter det. Dusch och sedan vandring i solen till affären för att handla lite grönsaker. Tillbaka hem med prylarna och sedan lunch ute i solen (avokado med keso och tomater, gick ifrån det veganska idag). Sedan blev det en långpromenad runt hela staden samt håller på att tvätta en massa.. tyvärr var inte dagen så nyttig som jag hade velat. Har både käkat choklad och glass.. skyller på att jag firade att solen faktiskt var framme och att det varit vår hela dagen. Så underbart vackert och varmt!
 

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0