Luftballong och pizza

Jag och Tove har gått över styr när det kommer till matfronten. Igår blev vi så otroligt besvikna när den billiga Ben & Jerry'sen var slut på Morrison's att vi köpte oss en två-punds pizza och en glasstårta. Till detta gjorde vi dessutom rotfruktschips. Gudars vad vi njöt till denna två rätters middag som vi sedan avslutade med "Sanning eller konsekvens", en svensk film från 1997.

När jag kom till jobbet imorse fick jag höra att Cristina var sjuk vilket betydde att de nya folket var tvungna att sitta med oss fram till deras kurs började, alltså 8.00-10.30. Samtidigt som vi försökte lära dem data programmet passade vi på att packa ner alla våra papper, forms och notes i rosa boxar som sedan skulle bäras över till den andra byggnaden. Ja, imorgon flyttar vi in i den andra byggnaden, sjätte våningen och utsikt över the Brighton wheel. Jag vet inte om jag är för eller inte emot själva flytten.. men det är ett avbrott från det vanliga. Ett avbrott från rutinarbetet. Packning av desks, att lära ut datorprogram, prata med folk, äta lunch på kontoret, springa upp och ner för trapporna.. ja, dagen har varit fylld med tonvis av uppgifter.

Jag och Tove syndade idag igen. Vi beställde hem två mellanstora pizzor från Domino's. Tryckte i oss dem, drack lite saft och köpte sedan en Magnum glass till efterrätt. Vi kör på ett onyttigt tema. Vi är lite smått galna och gör allt för att inte komma i våra egna kläder...
Nej, det gör vi inte. Men vi har blivit fett/sockerberoende och har haft två dagars binge bara för att vi kan. Vi går efter yolo tänkandet, vilket kommer skada oss rejält i slutändan, men just nu känns det okej så länge man äter.. men sedan kommer skuldkänslorna. Lite smått ångest över att magen känns som att den är större än luftballong, ångest över att jag inte sprang igår och inte heller idag och ångest över att vi hellre festar i mat och tittar på film än att springa runt på stan och röra oss.
Men inte mycket att göra åt saken såhär i efterhand. Det var gott. Vi njöt och vi hade trevligt. Vi gör det tillsammans, så det är helt ok.

Har funderat lite mer på tatuering. Insett att jag är gruvligt impulsiv också, får jag en ide så vill jag göra det och peppar mig själv tills det är gjort. Vilket inte alla gånger är särskilt bra. Till exempel som hål i öronen, ena dagen har jag fått idéen från en bok och dagen efter är det gjort. Drastiskt och ångerfritt. Man hinner inte ändra sig...
Det som lockar just nu är tre av någonting inom flygfän. Det ska vara på inner sidan av bicepsen. Antingen tre ugglor som sitter på en pinne, två fåglar som sitter och en som flyger iväg eller tre flygande fåglar. Har dock inte funnit den hundraprocentiga designen ännu dock så det får nog vänta lite till. Måste ta och finna mig något bra. Kikar runt lite varje dag, låter tanken gro och slå rot och dessutom ha tid att stjälpa om nu så är fallet.
 
 


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0